Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka pingwin

jak często zmieniacie stanik w te upały?

Polecane posty

Gość gość
gość 2013.06.27 tak, śpijcie bez staników a potem zakładajcie tematy, że biust macie obwisły. Nocą skóra bardziej się rozciąga, powinno się spać w czymś podtrzymującym biust. Ja mimo, że mam mały biust to zazwyczaj śpię w staniku, tak się przyzwyczaiłam, wyjdzie mi to na dobre. Co do tematu- zmieniam stanik tak co 7 dni, siedzę w domu cały czas, mam tu chłodno, nie pocę się, myję się codziennie, stanik po tym czasie mi nie śmierdzi ani nie jest brudny. Jak mam okres, że często gdzieś ruszam w upały to zmieniam częściej. x Obwisły? Jakim cudem? Od zawsze mam niewielki biust, zdejmuję biustonosz zaraz po przyjściu do domu i w niczym nie śpię (bo po co; ciało ma odpocząć w nocy). Mimo upływu lat jest jędrny i sterczący :P nic mi nie obwisło i nie obwisa. Może, kiedy ktoś ma uszy jamnika albo naleśniki, to musi :P

Gość gość
śpiąca w staniku 2013.06.27 Serio nie słyszałyście o czymś takim? Ja od czasu kiedy mam więcej niż C na klatce piersiowej, to śpię w staniku. Naprawde lubicie jak wam się piersi przewalają z miejsca na miejsce? Ja nienawidzę. Teraz mam miskę F i totalnie nie wyobrażam sobie chodzenia bez biustonosza. Nawet przez godzinę. x C i nic się nie "przewala z miejsca na miejsce" :P

Gość gość
Gadulka 2013.06.27 Ja zmieniam stanik może raz na 2 tyg ... nigdy nie śmierdzi i jest czysty, nie pocę się nawet jak jest upał, więc nie ma problemu x Każdy się poci. Przywykłaś do swego smrodu :P i już go nie czujesz. Habituacja węchowa i tyle, a nie "nieśmierdzenie", inni to czują - zwłaszcza ci, którzy sami zmieniają bieliznę codziennie. Fuuuj!

Gość gość
wyzej do pani 2013.06.27 spac w staniku nius jakis na kafee ciekawych rzeczy sie dowiaduje prac posciel co miesiac?????????? jessus maria nie wiem co moze dziwic w braniu prysznica 2 razy dziennie i zmienianiu billizny codzien??TO DLA WAS JAKIS DZIWNA RZECZ?ALBO JA JESTEM DZIWNA BO ZMIENIAM CO DZIEN x a fuuuj co za fleje

Gość gość
Codziennie. Zimą też.

Gość gość
oczywiście, że codziennie a jak inaczej