Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś na cmentarzu młody chłopak śpiewał i grał dla zmarłej dziwczyny

Polecane posty

Gość gość

pięknie jest umrzeć młoda i jak ktoś tak pięknie gra nad grobem, wzruszyłam się ale pięknie to wyglądało, jej zdjęcie i on śpiewał takie piękne, stare piosenki

Gość dr Ginekolog
"Prawdziwa miłość nie umiera nigdy!!!"

Gość gość
ale spiewal nad jej grobem? a ile lat miala ?:( moja kolezanka tez mlodziutko zmarla przykre uczucie:( jej chlopak po 4 latach siedzi przy pomniku i placze:(

Gość gość
tak, śpiewał nad jej grobem, tzn. na boku grobowca usiadł , pogrzeb musiał być niedawno bo mnóstwo wieńców z ostatniego pożegnania... chłopak tak z 22 a dziewczyna nie wiem, przeszłam obok i zdjęcie widziałam takie na tych wieńcach było... a chłopak był bardzo ładny, gral na gitarze, tylko troszkę przybiedzony

Gość gość
Tzn nie miał markowych ubrań

Gość gość
ja tez coraz częściej widuje dziwne rzeczy , parę dni temu widziałam faceta co wyprowadzał psa .... w pizamie, a najlepsze było jak sama szłam z psem i mijam jakichś zuli podpitych, a ci siedza obok samu i ... rapują

Gość gość
nie chodzi o ubrania markowe, chłopak był ładny, przystojny ale widać , że taki smutny, wiadomo i jakby się nie postarał aby ładnie wyglądać

Gość lasencja//
" się nie postarał aby ładnie wyglądać" :/ poszedł na cmentarz odwiedzić grób ukochanej/koleżanki/mamy lub kogoś innego a Ty piszesz że sie nie postaral by wyglądać? Miał garnitur założyć? Pewnie jest załamany i mu nie zależy na wyglądzie w tym momencie

Gość gość
nie matki, bo to młoda dziewczyna na zdjęciu była, tak z 20 lat... jezu no wiecie o co chodzi, wyglądał nie miał ładnych ubrań, rozumiem ze czarne ale takie jakieś rozciągnięte

Gość ja tez wyprowadzam
moje psy w pizamie, jak chłodniej to w szlafroczku w kolorze wrzosowym, chodzę tak po gazetę, odwoze dzieci do szkoły. Wszyscy tak robią. mieszkam w Austin

Gość gość
no w Austin to pewnie i norma... :p tylko pozazdroscic. bo z poznaniu to nie bardzo... juz slyszałam że ludzie np. w Kalifornii robia zakupy w marketach w szlafroku... jak ja bym tak chciała...

Gość gość
ja tez wyprowadzam - i prawidłowo. W Polsce za to aż za nadto przywiązuje się wagę do wyglądu. Skutek, że jak kogoś nie stać na lepsze ciuchy jest spychany do roli dziada.