Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karp w sosie porzeczkowym

Co sądzicie o plusie? Jak dla mnie to ich cenniki są już absurdalne!

Polecane posty

Jestem w mixie. Dzwonię do kogoś z innej sieci to żre mi k*rwa pół doładowania za 5 minut rozmowy. Mają z*ebane pakiety i promocje, które się kompletnie nie opłacają. Lepiej nie łapać za telefon, bo ani się obejrzysz, a nic forsy nie masz.

Gość gość
a ja wlasnie dostalam smsa, ze kasuja roczna waznosc konta :O to juz calkiem kiszka :(

chyba już nawet za strzałki pobierają siano. Sami sprawdźcie. Ja dzisiaj strzałkę puściłem komuś i nie złapał mnie, ani sekretarka się nie włączyła, a patrzę grosza wciągnęło. Do tego, jak chcę wykupić promocję to wyświetla mi się, że usługa chwilowo niedostępna i to "chwilowo" to trwało już tydzień i wyświetlało się żeby skontaktować się z biurem, a tam dzwonisz i słuchasz maszyn i automatów przez cały czas żre Ci kasę, a stawka absurdalna. Ludzie. Uciekajcie do playa. Plus się rozbestwił i tyle.

Gość gość
dokładnie ! tez jestem w mixie ale jeszcze tylko jedno doładowanie i kończe umowe z tym szitem. wykonam kilka telefonów i nie mam juz nic na koncie... a teraz proponują mi przedłużenie umowy z jakimiś badziewnymi telefonami i za większe doładowanie... bez jaj, odradzam wszystkim tą góvnianą sieć

Gość jołjołjołł
bo plus koncentruje sie na klientach biznes a was ma w d.u.p.i.e

Gość gość
Jestem w PLUS-e od 14 lat i jakoś nie narzekam.Moja rodzina też są w tej sieci, przenieśli z Oranż i Ery do Plus-a - rozmawiamy z sobą za darmo.Nie wiem o co wam chodzi?

Gość rwjnrjr
najgorsze jest to ze narzucaja nam pakiet 70 minut rozmów za 20 zł/miesiac. w ogole sie to nie oplaca z Doladowania 30 zl zostaje 10 zl Tez wykorzytsam wszystkie doladowania i p*****le ta siec

Gość gość
Drogo sie zrobilo bo teraz od roku to firma prywatna a nie panstwowa jak przez poprzednie lata. Rok temu kupil Plusa ten facet co jest wlascicielem Polsatu za 18 miliardow zlotych na kredyt zaciagniety za granica a teraz probuje go splacic i zdziera z ludzi ile sie da.