Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka...1

Czy on stracił zainteresowanie mną ?

Polecane posty

Gość dziewczynka...1

Zastanawiam się nad zachowaniem faceta, spotkaliśmy się z 3 razy. Potem jakoś z powodu tego że pracował i był zmęczony nie widzieliśmy się już prawie 2 tygodnie. Zawsze codziennie rozmawialiśmy przynajmniej gdzieś na czacie, Skype albo przez telefon. W tym tygodniu zaginął po nim słuch i ostatni raz rozmawiałam z nim w poniedziałek. We wtorek cisza, w środę poszłam na imprezę, a dzisiaj tj w czwartek znowu cisza, wiec zdecydowalam sie z nim skontaktować. Napisałam mu smsa najpierw.... cisza, po paru godzinach zadzwoniłam i też mnie nie odbierał.Wyładował mu się telefon. Ale oddzwonił jakoś niedługo po tym i z nim rozmawiałam. Okazuje się, że imprezuję codziennie i teraz też tylko wpadł do domu szykuję się i idzie imprezować. Hmmmm.... Czy myślicie, że stracił zainteresowanie ? Woli się z kumplem na imprezę wybrać niż ze mną spotkać ? O co tutaj chodzi, czy to tylko takie miłe zachowanie że do mnie oddzwonił i nie chce żebym była zła. Jak go zmotywować, żeby chciał się ze mną spotkać znowu ? Hmm... ? On jest ogólnie mega bardzo nieśmiały, i bardzo wrażliwy, dlatego się zastanawiam jak go rozumieć.

Gość czekajaca :(
to juz plaga jakas :(

Gość gość
no to chyba logiczne,że stracił zaufanie. Nie wiem czego Ty nie rozumiesz

Gość dziewczynka...1
Jak je odzyskać? Co tu zrobić ? Kobieta ze skrajnymi emocjami nie potrafi myśleć logicznie , pomóźcie :-) Może sama go na coś zaprosić ?

Gość gość
zaprosić? Ty powinnaś go OLAĆ, a nie się płaszczyć... masakra jakaś. Jakby mu zależało na znajomości,to by się tak nie zachowywał, proste. A on ma to gdzieś.

Gość gość
Może twierdzi, że jesteś zbyt infantylna, mało fascynująca lub Twoja aparycja mu nie odpowiada. Albo zbytnie narzucanie się..

Gość dziewczynka...1
No właśnie on już stwierdził , że mam dobra aparycję i ze jestem inteligenta i wogole był bardzo zainteresowant Nawet jeszcze nie było buziakowania... Co mi by odpowiadało już na tym etapie, no i to ze wciąż jednak rozmawiamy ? Ja mam po prostu jakiś taki trudny okres. No nie wiem. Mam go olać tak kompletnie ? Nie odzywać się już wcale ? Już tak było kiedyś raz mnie nie było na Skype wieczorem to on dzwonił następnego dnia czy tego samego pytając się gdzie zniknęłam :-)) Hmmm...

Gość gość
No więc ? Mam tak po prostu o nim zapomnieć ?

Gość gość
Może znalazł inną? Poza tym jeśli jest nieśmiały, to takie osoby mają tendencję do ubarwiania opinii na temat innych osób w sposób przyjemny a nie wytykający.

Gość gość
Ubarwiania opinii ? Co masz na myśli ? Że wcale tak nie myślał, skoro tak mówił?

Gość gość
no to by się chyba nie spotykał tyle razy ze mna nie ? Raz mnie też do swoich znajomych zaprosił ale nie poszliśmy w ostateczności.

Aż założyłam nick -.- siedzenie na tym forum uwłacza mojej inteligencji... Tyle razy? Matko, to zaledwie kilka. Bardzo niewiele.

Gość gość
no moze nie wiele, ale jednak czatowanie, czy jakies rozmowy telefoniczne itp itd to chyba coś oznacza tak ? to ze sie spotykalismy i pomimo ze on do pracy musial isc to siedzielisym dlugo w nocy ? Nie wiem co myslec...

No i nie myśl bo się nie opłaca, ale z drugiej strony zaciekawił mnie fakt że facet ma jak ja. Więc z własnego doświadczenia informuję Cię i lepiej to zapamiętaj że w danej chwili się nawinęłaś, brzydko mówiąc. Po tym czasie znalazł odpowiedniejszą lub wrócił do dawnego życia i być może starej znajomości więc poszłaś w odstawkę. Ja tak ostatnio zrobiłam z takim Łukaszem, z***biście było koleś też super ale... No cóż w danej chwili potem odstawka bo przejrzałam na oczy że to jednak nie osoba dla mnie ;)

Gość gość
Tak, on stracił zainteresowanie Tobą. Poznał Cię nieco lepiej i okazało się, że nie jesteś dla niego atrakcyjna. Zostaw tą znajomość, nic z tego już nie będzie.

Gość eeee

No cóż, ja np. jestem osobą bardzo nieśmiałą, i się boje dziewczyn (w sensie wstydze)... No i przez to zawaliłem sprawę z taką jedną, bo tylko ona inicjowała kontakt przez jakies pol roku  , potem sie jej odechciało, i koniec... Pozostałem sam, ze wspomnieniami... I ogólnie jestem taką ciotą życiową 😕 Może ten gość też jest taki jak ja troche... Bo coś czuje ze go rozumiem

Gość eeee

dopiero teraz zauwazylem ze to stary temat