Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuitamituitam

Jakie macie foteliki 15-36kg?? POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość tuitamituitam

Błagam pomocy, zaraz oszaleję, tego jest za dużo... Warto kupować nowy, czy uderzać w używane? Firma... Maxi-Cosi? Romer? Recaro? Jakie macie, jakie są praktyczne i wygodne?

z tych to już na 100% nowe - tych fotelików uzywa się długo, więc nie widzę sensu nabywać używany, który może być już dość stary. Ja będę córce ten kupować: http://www.recaro-polska.pl/index.php/foteliki-dzieciece/15-36kg/monza-nova-seatfix jeśli po dotknięciu tapicerka okaże się tak fajna jak w syna foteliku; oczywiście warto kupić z izofixem - jeśli macie możliwość zamontowania go w aucie

Gość gość
My mamy fotelik Sunshine Kids Monterey. Też oglądałam te droższe foteliki, ale prawda jest taka, że Sunshine Kids ma tak samo dobre wyniki testów zderzeniowych (o ile nie lepsze), a cenowo to duuuża różnica. I ma coś jak isofix, nie pamiętam jak to się nazywa, ale działa tak samo jak isofix. Priorytetem było dla nas bezpieczeństwo fotelika i to mamy, a że kosztował taniej niż 800 zł to tylko dodatkowy plus :) Użytkujemy ten fotelik od roku i nie mam do niego najmniejszych zastrzeżeń.

Gość gość
a i jeszcze - za Sunshine Kids nowy dasz tyle samo, co za np. Romer używany. Ja bym się chyba bała kupować używany od obcej osoby. Nigdy nie masz pewności czy aby na pewno fotelik jest bezwypadkowy. Ludzie mogą różne ściemy dawać, byle sprzedać fotelik. Od znajomych bym kupiła, od obcych ludzi nie.