Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie, jak wyglada chlopak Kasi Tusk buahahahah :D

Polecane posty

Gość Ołtarzeska ze zmienników
boli cie, ze ona ma chłopaka?: może facet ma inne zalety a zreszta ja tez jak mam wybierac to wole misków

Gość kinastowa
normalny facet jakich na ulicy widzimy codziennie, nie ma w nim nic smiesznego

Gość gość
obleśny tłuścioch i ma większe cycki niż ona, fuj

Gość gość
Wasi faceci to pewnie modele ? Haha na ulicach widac typowych polaczkow z zakolami i czerwonym ryjem albo pedryli w rurkach

Gość gość
piekny ma biust, wiekszy niz Kaska nazywa sie "Cudny", a cudny to on nie jest :D:D:D

Gość gość
strasznie to wyglada jak taki mlody chlopak chodzi z wielkim brzucholem i o siebie nie dba

Gość gość
Nie ma jak to ocenić faceta po samym wyglądzie :D Życzę wam samych przystojniaków którzy pięknie wykorzystają waszą naiwność :)

Gość poznaniak84
to jest dowód że laski lecą na panów typu bears i tyle.

Gość gość
no tak, bo jak gruby to na pewno ma dobre serce i nie skrzywdzi, lol z***bista logika

Gość gość
Dla tych co mysla ze wiekszosc kobiet patrzy na wyglad, widzicie ze jednak nie?! Tak trudno wam uwierzyc ze ladna dziewczyna moze byc z kims malo atrakcyjnym?, bo dla niej liczy sie cos innego niz dla was faceciki. Dla was wazny jest przede wszystkim wyglad i seks a pozniej cala reszta. Nie oceniajcie innych wg. siebie. Jezeli zmienicie myslenie to moze uwierzycie w swoja wartosc, a pozniej przyjdzie cala reszta.

"Dla tych co mysla ze wiekszosc kobiet patrzy na wyglad, widzicie ze jednak nie?! Tak trudno wam uwierzyc ze ladna dziewczyna moze byc z kims malo atrakcyjnym?, bo dla niej liczy sie cos innego niz dla was faceciki. Dla was wazny jest przede wszystkim wyglad i seks a pozniej cala reszta. Nie oceniajcie innych wg. siebie. Jezeli zmienicie myslenie to moze uwierzycie w swoja wartosc, a pozniej przyjdzie cala reszta." x :D jakby wyjątek czegokolwiek dowodził. Faceci też nie lecą na wygląd w takim razie na przykładzie Kammela i to nawet bardziej, bo przecież ona jeszcze gorsza z wyglądu

Widzialam wczoraj paweł Cudny juz nie taki cudny xD No ale pewnie bogaty. Ciekawe kto za obiad płacił... xDD

Gość laskidolaski
pewnie jakis dziany synalek milionera, wiec i jego cyce jej nie przeszkadzaja w myśl zasady swój do swego ciągnie :D ten to dopiero pastuch : http://plejada.onet.pl/newsy/julia-pietr***a-i-jej-ekscentryczny-chlopak/517q5

Gość gość
a ta kaska to niby cudo? niech sie cieszy ze kto ja chcial

Gość gość
teraz faceci strasznie szybko tyją pewnie jak ją podrywał to był szczuplakiem

Gość przegrałem życie :(
Co od niego chcecie? Na moje oko, sądząc po bicepsie, może być po diecie na masie. Poza tym twarz powyżej przeciętnej, wysoki i co najważniejsze dla wszystkich kobiet, na pewno ma dużego kutasa. Gdybym ja odezwał się słowem do kobiet pokroju Kasi Tusk (czyli takich podobnych urody), to na moje cześć usłyszałbym: "W*********j obleśny, obrzydliwy kurd*plu, tacy jak ty powinni zdechnąć, nie zasługujecie na życie żygowiny" :(

Gość gość
" gość Dla tych co mysla ze wiekszosc kobiet patrzy na wyglad, widzicie ze jednak nie?! Tak trudno wam uwierzyc ze ladna dziewczyna moze byc z kims malo atrakcyjnym?, bo dla niej liczy sie cos innego niz dla was faceciki. Dla was wazny jest przede wszystkim wyglad i seks a pozniej cala reszta. Nie oceniajcie innych wg. siebie. Jezeli zmienicie myslenie to moze uwierzycie w swoja wartosc, a pozniej przyjdzie cala reszta. " *** &&& O czym ty durna suko mówisz? Przecież jedyna wada faceta córki Tuska to nadwaga, a reszta jest jak z książki, wysoki, dobrze zbudowany, w miarę przystojny i na pewno nieziemsko wyposażony przez naturę. Kolejna fałszywa misjonarka prawd urojonych.

Gość kobietkawrrrr
To jest bardzo przystojny mężczyzna. Gdyby był ciemnym brunetem wyglądałby zniewalająco, ale i tak jest ok. Może i ma lekką nadwagę, ale jakoś to nawet dobrze wygląda. Tylko pozazdrościć Kasi Tusk. Jej facet - dużo powyżej przeciętnej.

Gość gość
ależ ta Tusk brzydka, gdybym ją posiadał czułbym się jakbym chodził z Tuskiem, już lepsze córki ma Cyrwus

Gość przegrałem życie :(
A mi pozostaje pomarzyć o takiej lub jej podobnej dziewczynie :o Niektórzy mają wszystko a inni gniją w robocie której nie lubią, spędzając w niej czas pisząc na forum na którym są poniżani. Great.

Gość gość
jestem dziwnie pewna,ze chlopak autorki ( o ile go ma) nie zachwyciłby Tuskówny:)

Gość do autorki ,.;
Mam tylko jedno do ciebie: pokaz nam swojego chlopaka. wklej tutaj jego fote, oczywiscie anonimowo, bo nie masz odwagi sie podpisac. Obejrzymy, ocenimy.

Gość gość
tu nie chodzi o to czy brzydki czy nie. ale k...a facet jest mlody i moglby ruszyc d*psko zza komputera czy czesciej sie ruszac. a po drugie ma pewnie w ch..a kasy.

o dobre tez chce twojego chlopa zobaczyc ^^ A ten koles kiedys wygladal lepiej tylko ostatnio cos cycki urosly moze schudnie ^^ wczesniej byl ok ;3

Gość gość
ludzie jest roznica pomiedzy osoba brzydka a osoba niezadbana - w tym gruba z nadmiaru fast foodow

Gość do autorki ,.;
hej, no czekamy na fote twojego faceta..