Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telesforov

Powiedzieć dziewczynie o mojej pracy?

Polecane posty

Gość Telesforov

Topic wklejam jeszcze raz bo moderator ma chyba problemy emocjonalne i skasował. Pracuję w straży miejskiej, ja sam uważam, że robię dobrą robotę (pion prewencji), pilnuję porządku i nie latam z blokadą na koła ani nie ścigam babć na straganach, ale wiadomo jaki jest stereotyp...

Gość gość
ile zarabiasz?

Gość gość
ofca! nie rozumie czego tu sie wstydzic. kazdy gdzies pracuje i robi co mu szef nakazuje.

Nie rozumiem Cię, dlaczego masz nie powiedzieć? Osobiście uważam, że uczciwie pracujący strażnik-czy strażniczka- to bardzo wartościowa jednostka, kilkakrotnie z racji swego zajęcia prosiłem ich o pomoc, pomogli, i sympatycznie się z nimi rozmawiało, ludzie na poziomie. A w każdym środowisku, również wśród np. wykładowców akademickich, też zdarzają się tzw. "czarne owce"

Gość gość
ja rozumiem jak byś był jakimś zbójem czy co a twoja robota jak każda inna no chyba że ona to zbój to nie mów

Gość Zenon 22 lata
Co wy pieprzycie? Trzeba naprawdę sięgnąć dna żeby zacząć pracować w straży miejskiej:O

Gość Telesforov
A co mają do rzeczy moje zarobki? Ale powiem 2500 netto, w porównaniu do znajomych czy nawet kolegów po fachu zza granicy to nie wiele, ale w sumie co mają ludzie tyrający za 1500 brutto np. na kasie. Ba co ma powiedzieć ochroniarz z licencją, który codziennie konwojuje nieraz grube miliony a ma za to 8 zł za h :O leń pachnący: Widać, że akurat ty jesteś osobą rozsądną ale nasze społeczeństwo jest jakie jest... Co do niej to nie jest zbójem, przynajmniej mam taką nadzieję :D

Gość gość
straż miejska trochę przesadza bo przywieźli mi kiedyś mojego ojca żula pod dom :O

Gość Telesforov
A co mieli z nim zrobić?

Gość gość
no mogli go na przykład wywieźć za miasto i niech wraca na piechote 2 dni :classic_cool:

Gość gość
ano po mojemu to wiekszosc ma to gdzies czy oracujesz tam czy tu. Masz prace jestes ktos. Hejterzy zza literek oczernia wszystko co moga. A szczerze to z zarobkami szalu nie ma.

Gość gość
mogli go na izbę zawieść a nie zrobili wstyd przed sąsiadami każdy łeb miał w oknie do tego ojciec wyzywał na nich i się obdoił :O

Gość Telesforov
No większość ma gdzieś ale to jak by nie gadać chyba moja dziewczyna :D Co do twojego ojca. Jak ktoś niej jest agresywny i widzimy, że po prostu przesadził (bo kto z nas nie pije) to go puszczamy, ew. jak jest zdojony to do domu podwieziemy:classic_cool: Ale skoro ich wyzywał to dziwnie postapili, za obrazę funkcjonariusza publicznego jest do roku więzienia. Mam nadzieję, że w domu nie zrobił cyrku...

jakbys kradl, to mysle ze powinienes rozwazyc opcje poinformowania Twojej wybranki, a tak, to nie wiem nad czym sie zastanawiasz ;)

Wiesz, ja w czasach szkolnych znałem dziewczyny, które uważały, że chłopak złodziej to człowiek z charakterem a ludzie ze służb mundurowych to kaci bo łapiemy tych dobrych złodziei a oni nie mają na chleb ;)

Gość ddxxxx/
Powiedz, w czym problem...