Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuję że wyszłam wcześniej

Chłopak mojej siostry zabił się,bo z nim zerwała. Widziałam to :\

Polecane posty

Wczoraj wyszłam wcześniej z pracy, bo dziś jedziemy na urlop. I po drodze widziałam jak ktoś skoczył z wieżowca... Byłam w szoku. Ktoś zadzwonił na policję, ktoś podbiegł do niego, ja zadzwoniłam na pogotowie, przyjechali policjanci i przepytali co kto widział,wzięli dane. Pogotowie stwierdziło zgon. Wróciłam roztrzęsiona do domu,ale najgorsze było przede mną. Wieczorem zadzwoniła mama i powiedziała,że chłopak mojej młodszej siostry skoczył z balkonu po tym jak ona dzień wcześniej z nim zerwała... Mama oczekiwała że odwołam urlop i będę wspierać siostrę. Nic jej nie mówiłam,że w takim razie byłam świadkiem tego zdarzenia :( Powiedziałam jej że nie zmieniamy planów i jedziemy na urlop. Ja z siostrą nie mam zbyt silnej więzi-jestem 14 lat starsza. Moja 6letnia córka cieszyła się na ten wyjazd, nie będę go odwoływać,bo Ola potrzebuje wsparcia. Wsparcia potrzebują rodzice tego chłopca,z którym moja siostra zerwała wysyłając mu sms "Spadaj, mam cie dość" :O Ona zawsze była skoncentrowana na sobie.

Gość gość
Oczywiście że nie odwołuj urlopu .

Nie odwołałam. Wyjechaliśmy parę minut po 6. Usnęłam jeszcze trochę. Strasznie żal mi tego chłopaka. Co to musi siedzieć w głowie? Miał 21 lat, całe życie przed sobą... Ehhh.

Gość gość
Co za nedzne prowo... chyba specjalnie napisane na watku ciazowym bo ciezarowki maja rozchwiane nastroje i moze ktoras sie wzruszy...

Gość gość
no to siostra dobrze zrobiła w takim razie, bo widać z tym facetem coś nie tak było, skoro posunął się do takiego czynu. Normalni ludzie próbują rozwiązywać problemy a nie popełniają samobójstwa :(

Żadne prowo. Moja siostra teraz nagle go kochała i bardzo cierpi :O a ona kocha tylko siebie. Rodzice ją rozpieszczali i nadal się z nią pieszczą. Dziewczyna 20lat, nigdzie się nie uczy ani nie pracuje,ale ona na studia pójdzie tylko musiała odpocząć po liceum bo było bardzo stresujące :O Nie rozumiem pretensji mamy,bo nie widzę powodu do wspierania jej,bo ona nie jest tu poszkodowana.

Gość gość
J******i ci ludzie ,którzy węszą wszędzie prowo ,też widziałam kiedyś jak chłopak skoczył wracałam z pracy potem okazało się że to kolega mojej koleżanki ,szykanowany był w szkole a z mojego bloku wyskoczyła kobieta ,matka dwójki dzieci ale tego nie widziałam ,widziałam ją w worku ,natomiast pod moją piwnicą popełnił samobójstwo natarczywy adorator mojej mamy ,wczesniej wysyłając listy że ma zamiar popełnić samobójstwo ,więc K.U.R.W.A skończcie z tymi podejrzeniami o prowokację ,bo ludzie się zabijają .

Nie wiem czy on był normalny. Nie znałam go. Ale znam ją... To okropna manipulatorka. Obiecuje cuda wianki,a potem odwraca się plecami. Żal mi jego rodzicow, bo też jestem matką i nie wiem jakbym przeżyła gdyby mojej córce coś się stało.

Gość gość
Niezła siostra z ciebie. Bardziej żal ci rodziców chłopaka niż twojej siostry???? Każdy ma prawo szukać tego jedynego, nawet twoja siostra. Widocznie jej nie pasował skoro go zostawiła. Miała się związać z "psychicznym" bo inaczej on się zabije? No weź się ogarnij kobieto i ciesz się, ze siostra nie związała się z nim na stałe, bo szantażowałby ją do końca życia, że jak czegoś tam nie zrobi to on skoczy... Wolałabyś żeby ona się zabiła????

Gość gosc 123/45
jak nie prowo to podaj z jakiego miasta jesteś to sprawdzimy:) bo takie rzeczy dzieją sie naprwde, niedalej jak m-c temu z bloku obok tez wyskoczyl chlopak przez dziewczynę

Gość staraczki skończcie z forum
Ja nie mówię że ona miała z nim być na siłę,ale mogła inaczej z nim zerwać a nie smsa napisać żeby spadał. To spadł :O z 8 piętra... A teraz ona jeszcze robi szopkę,że on jednak był miłością jej życia. Zwłaszcza że przedwczoraj z nim zerwała a wczoraj już z jakimś kolesiem była na randce :O Nikt jej nie lubi. Koleżanek nie ma-no poza takimi co tylko na imprezy z nimi lata,a takich które by pomogły nie ma,bo nikt jej nie lubi. Zawsze wszystkich wykorzystywała.

Gość gość
To nie wina Twojej siostry, że chłopak był rozchwiany. Nikt normalny się nie zabija nawet po takim rozstaniu, nie obwiniaj jej suko :O

Gość gość
a gdzie ten temat ?? czy to jest temat o ciązy / porodach itp? nie bardzo

Gość gość
jeśli to nie prowo, to współczuję twojej siostrze, że ma takie "oparcie" w swojej najbliższej rodzinie. Ty, 14 lat starsza, z 6 letnim dzieckiem masz taki stosunek do młodszej siostry? Ile ta siostra ma lat? Bo wyglada na to, że jest małoletnia i póki co ma prawo bawić się życiem a nie szukać kandydata na męża... A ty obwiniasz ją o śmierć jakiegoś niezrównoważonego smarkacza

Gość gość
co wy p*********e jak potluczone.. potraktowala faceta jak zabawke, zostawila go przez sms, nast dnia juz nowy facet a ona ma swoj urlop odwolywac bo jej sie przypomnialo ze jednak chyba jest zakochana?? no prosze was..policja i tak do niej dotrze po sms, wiec fajnie jak bedzie sie stresowac ze to przez nia, moze rozumu ja to nauczy by nie bawic sie czyimis uczuciami..a wy ktorzy krytykujecie autorke jestescie nienormalne..ciekawe czy wy byscie odwolywaly zaplanowane urlopy idiotki..

Gość gość
nedzne prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale ja jej nie każe wiązac się z nikim. Chodzi o to że ona traktuje ludzi jak przedmioty,jak zabawki. Tutaj też tak było. Ona ma 20lat nie 15także jest już dorosła-jak to ona twierdzi. A moje wsparcie? Miała je kiedy odrabiałam za nią lekcje w podstawówce, potem odkręcałam sprawę z kradzieżą w sklepie jak była w gimnazjum, potem wykorzystałam znajomość z dyrektorką liceum żeby jej pozwolili dokończyć drugą klasę żeby mogła się przenieść od nowego roku do prywatnej szkoły,bo w jej liceum chcieli ją wyrzucić za nękanie koleżanki z klasy. Były jeszcze setki drobnych numerów które musiałam prostowac. Czas żeby dorosła i wzięła odpowiedzialność za to co robi.

Gość gość
autorko skoncz sie produkowac bo az w oczy szczypi czytajac te herezje:d:d:d:d:d

Gość gość
oj bidulko, a ty z siostrą sierotami jesteście? Bo widzę, ze wszystko na twojej głowie było a nie waszych rodziców.. Według ciebie to pewnie najlepszym zadośćuczynieniem byłoby, żeby to twoja siostra skoczyła a nie ten chłopak :(

Gość mia ta cara
Nie wiem to nie jest smieszne a siostra nie jest winna .Co Ona moze go popchnela jeszcze z tego balkonu?Nie obwiniaj tu nikogo bo tak nie wolno.Tez zrywalam z chlopakami i co ,to taki wiek.I klucilam sie z chlopakiem przed zerwaniem,ale dzieki Bogu nic takiego mi sie nie przytrafilo.

Gość gość
Prawda jest taka ze ci co sie zabijaja po zerwaniu udowadniaja jak mocno kochaja dziewczyne ze napewade ja kochaja . Tacy faceci maja uczucia , czego brakuje wielu dziewczynom i nie maja uczuc dlatego zrywaja co chwile i zmieniaja facetow jak rekawiczki. Prawda jest taka ze nie z tym chlopakiem jest cos nie tak tylko z ta dziewczyna dla mnie to ona jest psychicznie chora i jak dziewczyna zrywa z chlopakiem oznacza ze nie ma uczuc a uczuc nie maja schizofrenicy wiec wedlug mnie takie dziewczyny ktore zrywaja sa egoistkami i sa tym samym chore umyslowo. Niedojrzale dziewczyny czesto zrywaja chlodne rzadne seksu z kazdym innym brak slubu itd to juz patologia. Moim zdaniem dobrze zrobilas nie jadac do siostry bo sama jest sobie winna. Chlopak byl dobry kochal ja a ona mu wbila noz w plecy. Takie to tylko rznac i zostawic bo na stale nie mozesz z taka byc bo po 5 latach zerwie przez sms. Te co zrywaja powinny zostac przeniesione do drugiej wojny swiatowej niech je zerzna rosjanie i hitlerzy i do komory gazowej z prostytutkami.

Gość gość
Ja na twoim miejscu chodzil bym na grob tego chlopaka a siostre olal i urwal z nia kontakt calkowicie bo od kogos takiego jak ona jak najdalej sie trzymac patola i nadodatek zabila chlopaka niewinnego zakochanego, jak by ten chlopak spotkal inna na swojej drodze to by pewnie inaczej sie to potoczylo inna by z nim byla a on dla niej zrobil by wszystko.

Gość gość
powinni zrobic prawo w polsce ze po zerwaniu z chlopakiem odrazu wywiezc dziewczyne do burdelu bo staje sie d***** wspolzyjac z wiecej niz z 1 to nikt by nie zrywal;)