Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniaW1991

wprowadzanie danonków do diety maluszka

Polecane posty

witam Mamy ;) mam 7 mc córeczkę je juz zupki kaszki deserki pije soczki i tak zastanawiam się czy mogę jej podać już danonki np waniliowy albo serek biszkoptowy ?:) proszę o rade ..

Gość natalka007
podaj mu truciznę i sama też zarzyj

jak juz coś to JEJ ! bo to dziewczynka jak juz piszesz to przynajmniej czytaj a trucizną to widać Ciebie matka karmiła ! bo jakiś nie do rozwój umysłowy masz...

Gość natalka007
mu w sensie bachorowi,czytaj ze zrozumieniem ,aniu

Gość gość
przeczytaj skład i sama sobie odpowiedz. Dziecko jeszcze zdąży najeść się trucizny, ciekawe czy paróweczki już dajesz ?(np. takie pyszne cielęce z 4% cielęciny i resztą MOM). ! Zrób sama budyń czy kisiel, utrzyj jabłko... i nie uciekaj w łatwiznę ładnych opakowań i haseł.

bachora to może Ty masz ! albo jestes nim ! i nie udzielaj się jak nie masz w tej sprawie nic do powiedzenia!

Gość natalka007
niestety droga aniu,nie mogę przejść obojętnie obok tak pustej panny,którą ktoś zapłodnił(pewnie nawet nie wiesz kto) a ta nie wie co dziecku podac do jedzenia,radze uzywać środków antykoncepcyjnych aby zapobiegać tego rodzaju dylematom

akurat paróweczki mamy własne domowej roboty bez MOM! a jabłuszko juz dawno je ucierane podrażane... zupki tez sama gotuje z własnego ogródka ! wiec zadnej "trucizny" nie je! a po za tym proszę o rade a nie o pouczanie mnie!

Gość gość
mój ma 11 miesięcy i niestety nie chce pić ani jeść niczego co zawiera mleko :-/ próbowałam mu dać danonka w wieku 11 miesięcy ale pluł dalej jak widział :) a tych sfrustrowanych co dają niby wszystko eko nie słuchaj, one nawet banany w ogrodzie swoim maja eko :-D

Po co wprowadzać takie gówno do diety, które jest pseudozdrowe? Oczywiście od czasu do czasu nie zaszkodzi ale wtedy dzieciak będzie miał raczej większą radochę jak oszama słodyczy

nie no skąd mam niby wiedzieć kto ! a o środkach antykoncepcyjnych wiem wiecej niz Ty sama ! ale widać Twoja mama nie wiedziała na ten tamat nic skoro jestes! a po za tym koniec spamu zgłaszam naruszenia!

Gość lilialuiza
Raczej za wcześnie. Po pierwsze mleko krowie, po drugie częst oczulają, po trzecie naprawdę mają mnóstwo sztuczności. Szczerze mówiąc, zwykłe serki homogenizowane są zdrowsze ze względu na skład niż danonki. Ale w tym wieku raczej jeszcze nie.

to własnie moja pięknie wszystko je od samego początku :) i bardzo jej smakuje , ja nie mowię dawac codziennie ale jednego dwa na tydzień ! :)

Gość natalka007
alez aniu,po co się tak denerwować,wystarczy tylko pomyśleć przed,a nie kierować się zwierzęcymi instynktami i chucią erotyczną,trza było mysleć, czy danonek czy kondonek

dzięki za racjonalne odpowiedzi :) fakt nie które mamuski Eko to nawet banany w ogródkach mają :) zamykam temat !

Gość gość
dawaj jak najrzadziej bo w takim dankonku sa nawet 4 lyzeczki cukru a to bardzo duzo i za duzo jak na takiego malucha. wiadomo ze jak dasz raz na tydzien to nic sie nikomu nie stanie ale codziennie odradzam bo prawie nie ma wartosci odzywczych spojrz na etykietke i najwiecej cukru a wapn, tluszcze .....

Gość natalka007
o nie ,moja droga,tak szybko nie zamkniesz,trzeba ci udzielić lekcji dobrego wychowania i opieki nad niemowlęciem

Gość natalka007
brawo! aniu błysnęłaś intelektem aż kurz się posypał z klawiatury,widać,ze obeznana jesteś w temacie słowotwórstwa erotycznego

Gość natalka007
czyżby pani z branzy,a dziecko czarne żółte a moze czerwone?

Gość danony to sam cukier
Ale rozumiem, że pani super niania w reklamie w "tivi" powiedziała, że to zdrowe, więc musi byc zdrowe, prawda? ;) Aha, nie jestem żadną eko, po prostu troszkę myślę i też nie widzę nawet skrawka powodu, dla którego dziecko w ogóle miałoby dostawać danonki 🖐️

Gość natalka007.
aniu zostań jeszcze chwilkę,opowiedz nam coś o sobie

Gość gość
taaaaa eko sreko każda, a danonki w KAŻDYM sklepie, nawet na totalnej wsi są. i nikt ich nie kupuje...stoją sobie tylko dla jaj hahahaaaaaaaaaa

Gość gość
Przeczytaj skład Danonków i sama zadecyduj. Ale ja nie wiem, serio wierzysz w bajkę o mocnych kościach ? :D

Gość natalka007.
skąd jesteś,jakie masz zainteresownia,kim jest ten z którym tak nieopatrznie kopulowałaś itp.

nie mam zamiaru obcym opowiadać o sobie! a po za tym Natalko ładnie wypowiadasz sie o swojej mamusi!

Gość natalka007.
może prócz danonków jeszcze coś cię trapi?