Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkapani0001

MATURA PISEMNA Z JĘZYKA POLSKIEGO ZDANA NA 79%

Polecane posty

Gość wielkapani0001

NIE WIEM CZY SIĘ CIESZYĆ :(

Gość tfhj
Nie masz się z czego cieszyć nawet jak pójdziesz na UJ to będą z tobą studiować ludzie którzy zdali np. Polski rozszerzony na 34%!!!! Z 2 powodów pierwszy rozszerzony jest dużo ważniejszy niż podstawowy, drugi: jest bardzo mało studentów ze względu na niż demograficzny i wszędzie gdzie złożysz to się dostaniesz i to za pierwszym. A straszą was tylko po to żeby dzieci bogatych d*pk...w zajęli wasze miejsca na prestiżowych uczelniach nawet jak są totalnymi głąbami i downami!!!!!!!

Gość tfhj
Ja jestem zadowolony mimo słabo zdanej matury (ale za to zdawałem aż 3 przedmioty rozszerzone) ukończyłem prestiżowy kierunek na znanej Polskiej uczelni (a dostałem się z ostatniego wolnego miejsca, ale fart:D) tylko dlatego ze nie uległem propagandzie jak wielu moich kolegów, że jak mają słaby wynik to nie mają co składać na fajne kierunki na największych uniwerkach! I co? Oni po kończyli studia na słabych kierunkach bo ich zastraszono 5 lat temu!!

Gość gość
malo studentow , niz demograficzny ? :D z jakiej ty sie planety urwales? powinni polowe uczelni zamknac na przynajmniej 10 lat bo mgr jest na peczki 🖐️

Gość polskie uczelnie
mozna o d*pe potluc wiec sie tak nie jaraj 🖐️ nawet UJ jest nic nie wart

Gość wielkapani0001
Mi sie wydaje że właśnie mgr jest dużo. Teraz magister mniej warty niż matura za komuny :(