Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /////////////////

Ja i zona mojego "faceta"

Polecane posty

Gość /////////////////

Czuje sie strasznie, mialam romans z zonatym :( to znaczy ja myslalam, zze on jest w separacji, bo cuda niewidy opowiadal, ze mieszka z nia, bo mu grozi, ze odbierze mu dziecko, ze tylko ze wzgledu na dziewczynke jeszcze z nia siedzi, ale nie sypiaja ze soba, zyja jak wspollokatorzy a on bardzo chce sie od zony uwolnic. Zakochalam sie w nim, a jak sie niedawno okazalo... klamal, zadnej separacji nie bylo nigdy, byli zgodnym malzenstwem. tyle, ze jego zona sie skapnela, zaczela go sledzic i... pewnego dnia zapukala do mnie z paczka (no bo skad miala o mnie wiedziec i skad wiedziala, gdzie mieszkam?). Ja nie wiedzialam, ze to ona, bo on mi tylko zdjecia dziecka pokazywal. Powiedziala, ze jest kolezanka "mojego" z pracy i ze on prosil, by mi dostarczyla prezencik, bo on sie dzis nie moze wczesniej z pracy urwac i sie spotkac, jak to wcczesniej planowalismy. Gdy otworzylam pakunek, okazalo sie, ze jest tam... jego brudna bielizna ! Wkurzylam sie strasznie, ale potem zlosc na nia mi przeszla. Z tego co wiem od niego, zona go wywalila z domu i wrocil do swojej matki. Probowal sie wybielac, dalej klamac, ze ona zaborcza, ze go sledzila, nie chciala goi oddac innej, ale ja juz go nie chce, choc serce mi placze :( Dzis spotkalam jego zone na ulicy, podeszlam i zaczelam sie tlumaczyc i przepraszac. Strasznie mi jej szkoda.

Gość /////////////////
I jak tu ufac facetom? Nie wiem, jak sie z tego pozbieram, ja zawsze trafiam na jakies wybrakowane modele :(

Gość gość
dziewczyno dobrze zrobilas, ze pogonilas gnoja, myslisz, ze jak zrobilto swojej zonie, to w przyszlosci tobie by nie zrobil? zdrajca zawsze zostanie zdrajca, bo ma slaby character, a ty jestes kobieta I nie masz czasu tracic na takich lujow, zegar ci tyka I wiecej czasu bedziesz tracic na takie lajzdy, a nie odrazu pogonisz, tym mniej czasu bedziesz miala na zalozenie szczesliwej rodzinki,

Gość gość
Każdy facet który zdradza swoją zonę piździ głupoty, że już jest w separacji, że żona jest zła, że już ze sobą prawie nie rozmawiają itp. itd. a prawda jest zupełnie inna.

ale skoro wiedziałaś że ma żonę to po co to ciągnęłaś? ja bym powiedziała, że jak zobaczę papiery rozwodowe to się dopiero będę z nim spotykać bo faceci ten numer na separację stosują często a w domu pantofle i ślinią się za żoną.... to po prostu d*pek, który nie miał odwagi powiedzieć całej prawdy... że potrzebuje chwilowej odskoczni od żony a nie nowego związku...

Gość gość
ja i mąż mojego męża , to dopiero jest problem :(

Gość /////////////////
Ja mam 24 lata, nawet dziecko mi nie przeszkadzalo. On mi nawet naklamal, ze mieszka w innej dzielnicy niz naprawde. O zonie gadal, ze to wpadka byla , a jego rodzina taka koscielna, wiec wzial slub. zona ponoc mu sie zaniedbala a to nieprawda. Dziewczyna ma 29 lat, ale jest sliczna i mlodziutko wyglada-filigranowa, szczupla blondyneczka i bardzo mila. Nie miala do mnie pretensji, nawet podziekowala, ze dzieki mnie wie, jaka szuje trzymala pod dachem.

no widzisz ona z tego wyniosła nauczkę, więc Ty też powinnaś.. kopnij tą szuję w d**ę! chciał mieć dwie na raz to niech teraz siedzi sam ze sobą w 4rech kątach... jak można tak maniakalnie kłamać..

Gość /////////////////
Wierzylam mu, bo sama z takiej rodziny pochodze, gdzie rodzice byli ze soba ze wzgledu na dziecko, moi rodzice, choc zyli razem a osobno, rozstaali sie dopiero 2 lata temu, bo doszli do wniosku ze ja juz dorosla i nie chca tej farsy ciiagnac. Dlatego mu wierzylam i wierzylam, ze chce od niej odejsc.

Gość /////////////////
Po prostu slepo i glupio sie zakochalam :( On dalej do mnie pisze, ale ja sie przestalam odzywac. Pomyslalam, ze calkiem zostal na lodzie, wiec dalej mnie bajeruje. Chcial ciagnac 2 sroki za ogon.

no dobrze, rozumiem ale to nie oznacza, że dalej mu wierzysz? musisz po prostu zapomnieć o nim ale całą tą lekcję życia zapamiętać żeby już więcej nie przeżywać tego samego...

Gość /////////////////
nie wierze mu, ale to boli, bo mialam inne wyobrazenie jego sosby :( Dzis jego zona powiedziala, ze przypadkiem sie o mnie dowiedziala. I ze on normalnie z nia byl i rownoczesnie ze mna. a tego zdzierzyc nie moge i czuje do siebie wstret, dlatego zebralam sie na odwage i ja zaczepilam.

Gość /////////////////
Byscie widzialy jego panike, gdy wymusialam spotkanie i pokazalam mu to pudlo.