Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golonka 19

kobiety gólcie nogi codziennie! moja przestroga - ile wstydu sie najadłam!!

Polecane posty

Gość golonka 19

zwichnęłam kostkę, myślałam,że samo przejdzie ale ból był straszny, pojechałam do szpitala, obsługiwal mnie zabójczo przystojny młody lekarz... gdy podwinął nogawkę ...... :O :O tam włoski! na 5-9 mm!!!! grube, mocno czarne, bo jestem brunetka , widać,że nie golone z tydzień!!!!!! jak mi było wstyd....

Gość gość
hehe to wspolczuje, ze tak szybko ci rosna

Gość sfrustrowana 35
mogę cię zapewnić, że on na pewno widział gorsze rzeczy. Widzę, że nie jestem sama odosobniona z swoją zagipsowano nóżką

Gość Lisiczkao
Prowo. Kto by się w szpitalu zamiast zdrowiem przejmował włosami na nogach :O Poza tym gdybyś nie goliła w ogóle to byś nie miała grubych czarnych:D

Gość gość
Pomyśl co taki lekarz widzi kiedy zdejmuje gips z kobiecej nogi po kilku tygodniach :D Dobrze, że ja nigdy nie miałam żadnego urazu, też szybko odrastają mi włoski...

Gość gość
daj spokój - dla niego byłaś tylko kolejnym przypadkiem, zwichniętą kostką. Pewnie nawet nie zwrócił uwagi na te włoski, a już na pewno nie na Twoją osobę :D Dentystka moja opowiedziała mi jakiś czas temu, że ludzie jej się kłaniają na ulicy a ona ich nie pamięta. Pamięta dopiero jak otworzą buzię u niej na fotelu :) - np- a to te kanałowe w dolnej prawej 6 z zeszłego tygodnia

Gość buuunny soft eco
phi....to nie moglas jadąc do szpitala szybko raz dwa przejchac sie maszynką???chocby tą jedną nogę?? niespodziewalas sie mlodego przystojnego lekarza...ale chyba spidziewalas sie ze jakis CZLOWIEK TĄ NOGE ZOBACZY,,,???J ABYM SIE wstydzila takze przed kobietą.Ale to nic,sluchaj co mi sie zdarzylo.... ja Jakis czas temu poszlam do lekarza z bolem brzucha...nie wiedzialam ze przyjdzie taki przystojny lekarz....wymacał mi brzuch , odchylil moje majtki... i wymacal pachwiny!!! :O Az wstalam z szoku co on robi...pwoiedzial ze musi sprawdzic wezly chlonne... :O (napewno widzial moje klaki spod majtek ) :O

Gość gość
ja nie gole i zyje glupi zwyczaj cale zycie nie golilam i nie bede

Gość mentolowa lifka
haha pewnie sobie pomyslal ze dawno tego nie robilas i tym bardziej sie napalil:D To znak ze jestes wolna, nie puszczal oczka?;) Ja tam od ud nie gole prawie w ogole, za duzo roboty A jeszcze zaden sie nie skarzyl ze mu to przeszkadza hahah

Gość gość
a skąd wiesz morze go te włosy go podnieciły jak mnie to podnieca

Gość ja nie golę wogóle
mąż nie pozwala, uwielbia moje włoski tu i ówdzie.