Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech miktoś odpowie dlaczego

Polecane posty

Gość gość

biedni ludzie robią sobie powiedzmy trójkę dzieci, a potem narzekają na rząd i Tuska? Przecież jak ktoś jest biedny to nie powinien mieć dużo dzieci, jedno, dwoje i tyle. Mają takie biedoty czwórkę i pretensje. Nie widzą, że nie Tuska jest winny tylko sami sobie są winni?

Gość gość
a to akurat racja, mnie tez to dziwi

Gość bo ludzie w większości
najlepsze są te prawicowe media i listy ludzi typu:mam szóstkę dzieci i rząd mi nie pomaga. No k***a mać ! A dlaczego niby rząd ma Ci pomagać? Nie masz kasy, nie rób piątki dzieci, proste. Nie dość że babka zrobiła z siebie inkubator to jeszcze ma pretensje nie do siebie tylko do rządu.

Gość .prawda jest taka że
najbiedniejsi mają najwięcej dzieci. na wsiach rodzi się więcej dzieciaków niż w mieście. W mieście to norma mieć jedno, dwoje dzieci. Na wsi trzeba mieć koło 3 albo więcej, żeby pomagały przy polu albo karmić świnie :O taka darmowa siła robocza

Gość bo ludzie w większości
ktoś usunął mój post, że niektórzy ludzie nie różnią się za bardzo od bydła. Gdzie tu jest nieprawda? Jak ktoś tylko sra, zre pije i bzyka a nie używa szarych komórek to czym sie różni od krowy? intelektem na pewno nie

ci co nienawidzą Tuska to zazwyczaj biedota z mnóstwem bachorów i pretensjami. taa Tusk wręcz powinien finansować wasze dzieciaki. zrozumcie: wasze dzieciaki- to wasz cyrk. nikogo innego. i nie mieszajcie do tego Tuska

Gość gość
ludzie lubią r****ć bez zabezpieczenia ale mają mocne problemy z myśleniem. tyle w temacie.

Gość kokoszka mała zapyziała
a ja mam inne pytanie tak konkretnie za co nienawidzicie Tuska i dlaczego Kaczyński był niby lepszy słucham

Gość też nie wiem dlaczego tak
jest ludzie myślą że jak zrobią 5 dzieci to będą prawdziwymi POlakami i POjdą do nieba :D :D jakby wsadzenie fiuta do c*pki był niesamowitym wyczynem na skalę światową :D

Gość gość
Moi rodzice mieli nad 5. Nigdy nie byli z prośbą o pomoc w Mopsach czy Caritasach. Pracowali tylko na nas. Żyliśmy skromnie a zabawki dostawaliśmy tylko na Mikołaja. Teraz nasza cała piątka pracuje i płaci podatki. Sąsiadka ma 2 dzieci i nie pracuje tak samo jak jej mąż. Mają więcej niż ja biorąc pod uwagę prace jaką wykonujemy. Sąsiad co2-3 dni kosi trawę bo mu się nudzi. Jaka tu sprawiedliwość?

Gość gość
co to jest 5 czy 6 dzieci -kaplani i politycy kaza rodzic co roku - multum bab zwlaszcza na wsi na kilkanascioro dizeci a s ai takie co maja 20 -wedlug kaplanow i politykow lepiej miec stado dzieci w nędzy niz jedynaka w dobrobycie