Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka mała zapyziała

Dlaczego nienawidzicie Tuska?

Polecane posty

Gość mam linka poczytajcie
ile osób stąd wie czym jest Grupa Bilderberg?

Gość gość
prawdziwa prawica jest koscielna a prawdziwa lewica antykościelna historia sie nie uczycie hitler stalin byli lewica wojna domowa to też sprawka lewicy bo zaczeła przesladowac ludzi wierzących potrugalia to samo meksyk to samo wojna domowa w meksyku historia nauczycielka życia poszukajcie błękitny marsz platformy

Gość gościu z 14:00
no właśnie historia się kłania... najwięcej ludzi w dziejach ludzkości zabito w powodów religijnych.

Gość gość
"kokoszka mała zapyziała Spadek cen?? Słyszałeś o czymś takim jak inflacja? Ceny są coraz wyższe, każdego roku w zasadzie wszystkiego. Tak jest urządzony ten świat, trudno oczekiwać żeby coś nagle staniało. Spadek cen- argument wzięty z d**y za przeproszeniem." XX X a ty słyszałaś o deflacji? i nie odpowiadaj na to pytanie bo to jest pytanie retoryczne

Gość fvgryjukiloo;umhnh
kokoszka ma racje, deflacja realnie nie istnieje. wszystko drożeje, a nie tanieje. znajdź mi produkt, który systematycznie od lat tanieje. argument-za kaczki było tanio.. co roku jest coraz drożej, więc za 4 lata można będzie powiedzieć za tuska było tanio :D żal mi troche was.

do gościa 14:14 możesz konkretniej o co Ci chodzi :D ?

Gość gość
no właśnie historia się kłania... najwięcej ludzi w dziejach ludzkości zabito w powodów religijnych. jakich religijnych od 18 wieku to ateizm jest w natarciu na chrześcijaństwo a te niby inkwizycja i to ze miliony na stosie splunęły to prawda ze po stronie protestanckiej a nie katolickiej młot na czarownice był potępiony przez papieży

Gość gość
Za Kłamstwo tak wielkie że pisane z wielkiej litery.Za hipokryzję,obłudę,obślizgłość. Kiedy pan Tusk szykował się do władzy pytał Kaczyńskiego- ile kosztuje chleb czy jabłka wyrabiając w tłukach przekonanie ze to Kaczyński odpowiada za cenę tych produktów / Gdy ginęli ludzie na drogach obwiniał Kaczyńskiego. Gdy łapówkarze brali pod stołem nie oni byli winni ale Kaczyński bo przeciez ich kusił. Wszystko było winą tego brzydkiego,małego Kaczora. Teraz kiedy elegancki pan Tusk rządzi według tłumoków za cenę chleba,jabłek,śmierci na drogach I łapówkarstwa nadal winny jest Kaczyński. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdyby to za czasów prezesa ktokolwiek z biedy podpaliłby sie na ulicy Byłaby medialna wojna która wypłynęłaby na ulice. Tymczasem mamay raj.W telewizji pan socjolog na usługach władzy-jak mu tam...Czapiński twierdzi że "badań"wyszło mu jak słońce- 80 % Polaków jest szczęśliwych .Oooo tak,samospalenie znane dotąd w historii jako największy wyraz ludzkiej rozpaczy i buntu jest dziś afirmacją szczęścia.Szczęśliwi ludzie podpalający się żywcem. Nieszczęśilwy kraj szczęślwiych ludzi. Właśnie za to podłe Kłamstwo nie tyle nie nienawidzę ile pogardzam.

Gość szkoda mi was ludzie
wiecie że ateiści statystycznie mają znacznie wyższą inteligencję niż katolicy? jak myślicie dlaczego?

Gość gość
na szczęście maą jmoże więcej pokory najgorzej kiedy gówno przebiera się złotko i udaje czekoladę

kolego z 14:48 świetnie byś się nadawał do gazet takich jak: W Sieci, Gazeta polska, Do Rzeczy itp itd Tam 80% artykułów wygląda podobnie do Twojego. Nie powiedziałeś nic konkretnego. Wcześniej ludzie mówili, że nie spełnił obietnic wyborczych, że wszystko podrożało itp. Ty nie powiedziałeś nic.

Gość gość
Ateisci - to ludzie otwarci,tolerancyjni i myslacy.A tacy nie dadza soba manipulowac.

Jakie konkretnie kłamstwo, obłudę i obślizgłość (?)

Gość do gościa z 14:48
piszesz artykuły na Frondzie, prawda? ten wasz język poznam wszędzie

Gość tusk to jaszczur z kosmosu
dlatego jest obślizgły, proste rudy jaszczur

Gość gość
Dla ciebie śmierć zdesperowanego człowieka jest niczym konkretntym Dla mnie śmierć JEDNEGO jest czymś bardziej konkretnym niz 80 % usłużnego socjologa

twoja stara sie spaliła czy co??

nie czaje, zabił się jakis typ no i...? codziennie umierają ludzie, k***a mam sie codziennie na czarno ubierać?

Gość Karlona Mniejsza
a jak założe czarną bieliznę to liczy sie jako żałoba?? we francji typ sie zastrzelił z powodu legalizacji małżeństw homoseksualnych. i co mam opłakiwać typa? tak samo nie będę opłakiwac kogoś kto sie zabił z powodu rządu tuska

Gość gość
Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało .

Gość do gościa z 14:48
"Nie wyobrażam sobie sytuacji gdyby to za czasów prezesa ktokolwiek z biedy podpaliłby sie na ulicy" może miał chorobę psychiczną jedno jest pewne zabił się z powodu biedy a nie z powodu rządu tuska idioto :O PS. lecz sie

Gość ja wiem ja wiem ja wiem
kolega z 14:48 to Terlikowski we własnej osobie :D

Gość gość
a o co chodzi z tym spaleniem? ja nic nie wiem, kto sie spalił? kaczor?

Zawsze tak będzie ze ktoś komuś nie pasi!!! Propozycja? 1. Ojciec Tadeusz to taki z Torunia gościu w sukience chodzi chociaż Biedronia nie lubi, wiec Tadeusza na prezydenta! 2. Antoni taki od katastrof lotniczych fachman na ministra obrony i 17 września my na Rosję napadniemy! 3. Jędrka Hofmana na ministra spraw zagranicznych i nikt się połapie o co chodzi! 4. Panią Pawłowicz najpierw wybrać Miss Polonią, a potem na ministra edukacji, będzie wesoło! 5 Janusza od Palikotów na ministra rolnictwa i marycha na polach ku uciesze tzw farmerów! 6. Pawlaka na ministra spraw wewnętrznych no bo smutny on zawsze! 7. Niesiołowskiego na ministra kultury i sztuki bo w spektaklach biegły! 8. Donalda na ministra sportu bo murawę zna a już więcej nic bardziej spieprzyć nie można! Aaaaaaaaaaaaa no właśnie Jaro!!!!!!!!!!!! No Jara to na bank........... Jara na Papieża:-) Parodia??? Oczywiście jak wszystko w tym kraju!!!

Gość kokoszka po co tu siedzisz?
tym ludziom na kafe nic nie pomoże wystarczy zerknięcie na temat "Wpisuj słowo które kojarzy ci się z poprzednim....SKOJARZENIA"- 132927 postów ci ludzie co tu siedzą sa po prostu idiotami

Gość zdzichu dobre propozycje
jestem za

Gość Pawłowicz jest taka śliuczna
śnii mii sii po nocach, ach jak my się w tym śniie bawiimy... brałbym i szarpał jak reksio świeze miesko :)

Gość na papieza bym
wybrał jednak Grodzką znaczy Grodzkie :P

Grodzkie to na ambasadora do Watykanu!!! Była tam taka laseczka lata całe Suchocka czy jakoś tak no Jaszczureczka z niej była!!! Franek ten nowy w Watykanie co w szpiczastej czapce chodzi raz dwa byłby za aborcją!!!