Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostalam w koncu prace i sie boje...

Polecane posty

Gość gość
Widze, ze temat ruszyl. o Pan wyzej-ja sama chce pracowac, czy to cos zlego? Same damulki tu, widze :P Gdyby kazda tak myslala, ze market czy sklep, czy sprzatnie jest bee, to chyba same w domu musialybyscie sobie produkowac jedzenie, bo w sklepach nie byloby komu pracowac. Jeszcze raz dziekuje za slowa otuchy :)

Gość gość
Pisalam juz wyzej-tam nie ma miesa. a mi zalezy na stalej pracy a nie na oszustwach, zz jakimi sie spotykalam do niedawna-zapraszaja na rozmowy, badania na wlasna reke trzeba robic wszystkie, oferuja szkolenie tydzien za darmo. A tu juz za 2 godziny w poniedzialek bede miala zaplacone, skierowanie na reszte badan daje pracodawca.

Gość lubie wędliny kupować,ale....
Wole kupować mięso i wędline u Rzeźnika niż w markecie bo już tyle razy się naciełam,że wedlina była obślizgła mieso nieświeże.... Brzydze się poprostu kupować w takich miejscach. I szczerze wolałabym pracowac w typowym sklepie mięsnym bo przestrzegana tam jest przynajmniej higiena niż w markecie... Tam wszystko szybko szybko, ręce nie umyte blat nie przetarty ble.

Gość lubie wędliny kupować,ale....
A ksiązeczke sanepidowską masz ?

Gość gość
Do miesnego to akurat szukaja z doswiadczeniem. No i czasem i w miesnym nieswieze produkty sie zdarzaja, jak wszedzie.

Gość gość
Tak, mam ksiazeczke, dlatego mialam szczescie i zadzwonili do mnie. bo na moje miejsce juz kogos mieli, ale bez ksiazeczki a bez tego na sklep nie moga wpuscic.

Gość gość
a jakie to trzeba mieć wielkie doświadczenie,żeby sprzedać kawałek mięsa? Buahha nie osłabiajcie mnie...

Gość gość
Wiesz co, juz jakis czas szukalam pracy i nawet na najprostszych stanowiskach szukaja z doswiadczeniem min. rok.

Gość gość
W d****h im się poprzewracało,żeby do takiej podłej roboty za nędzne grosze oczekiwać doświadczeń itp....

Gość gość
Z praca ciezko, przynajmniej u mnie w miescie.

Gość gość
autorce nie chciało nosić się do szkoły teczki to bedzie teraz w markecie kroić plastereczki :P

Gość gość
Zapomnialam, ze na kafe same panie z wyzszym wyksztalceniem, prowadzace swietnie prosperujace biznesy :P

Gość hehehe :)
hehhehe już się odezwały paniusie do wyżej srają niż d**ę maja:) Autorko mam nadzieje ze trafisz na fajna ekipie i wszytko będzie dobrze :)

Gość gość
"autorce nie chciało nosić się do szkoły teczki to bedzie teraz w markecie kroić plastereczki" xxxxxxx Ty nawet nie wiesz ile dziewczyn z wyższym wykształceniem kroi te plastereczki.

Gość gość
Autorko jak możesz to napisz jak tam pierwsze dni w pracy.

Gość gość
nie bój się, nie licz na nikogo, bo teraz w pracy to jak jedna drugiej dokopie to jest szczyt marzeń, także pamiętaj, p********a solidarność z lat 80 tj. wałęsa ze swoją ekipą pozbawili nas człowieczeństwa, bo to wszystko zaczęło być odkąd oni zaczęli wpieprzać się do rządów, także teraz liczy się egoizm, oszustwo, wyzysk itp. Dbaj o siebie i miej wszystkich obok daleko gdzieś