Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOZNA ZWARIOWAC

JAK WYTLUMACZYC RODZICOM ZE ICH WIZYTA SIE PRZEDLUZYLA

Polecane posty

Gość MOZNA ZWARIOWAC

rodzice mieszkaja w Szczecinie a ja w Niemczech ale bardzo blisko Szczecina.mam 1 pokojowe mieszkanie,ostatnio ich wizyta trwala miesiac:Ojak mam im wytlumaczyc,ze takie kiszenie sie w 3 osoby w malym mieszkanku to okropnosc.w dodatku duzo pracuje i chce spokoju.po co takie dlugie wizyty przeciez nie mieszkam na drugim kontynencie:O

Gość gość
to powiedz im wprost

Gość gość
tez mam takich starych:(

No tak raczej dobrze by było nie urazić, prawda? Więc, gdy jakaś micha się szykuje , lub widzisz im w danej chwili dobrze miło i przyjemnie, lub gdy szykują się spać. No wiesz to musi być odczuwalny bodziec. Chwila w której jak najmniej się tego spodziewają. I wtedy? No oczywiście z uśmiechem na twarzy i wielką troską .... No ty Wy to moi kochani czujcie się jak najlepiej a ja? No ja lecę obejrzeć parę pokoi do wynajęcia. Ja jestem zmęczona chciałabym się spotkać z przyjaciółka (a to wiecie takie tam babskie sprawy) ewentualnie potem położyć, Wam tez przydałoby się troszkę intymności, prawda? Więc buziaczek kochani i lecę. I trzymajcie za mnie kciuki. Jak załatwię to na przyszłość będziecie mogli tu przyjechać na ile chcecie. I wrócić koło północy. Czynność powtarzać do skutku. No jak nie zajarzą to? Mafią ruską chyba tylko nastraszyć!!!

Gość gość
no faktycznie bo co innego normalna wizyta a co innego miesieczne rezydowanie.powiedz wprost najlepiej

Gość gość
j****a polska mentalnosc a myslalem ze te czasy sie juz skonczyly

Gość gość
po pracy nie wracaj do domu tylko zalatw sobie hotel albo przespij sie gdzies u kolezanki.zadzwon do rodzicow i powiedz ze wracasz jutro.a jak wrocisz to powiedz ze nie spalas w domu bo chcialas sie porzadnie wyspac.jak juz tego nie zroumieja to zmien mieszkanie i nie podawaj adresu;)

Gość gość
Ty na starość będziesz u swoich dzieci kiblować po 3 miesiące.:classic_cool:

Gość zamien mieszkanie na wieksze
jw

Gość MOZNA ZWARIOWAC
do ZMIEN MIESZKANIE NA WIEKSZE jasne juz szukam wieksuego mieszkania zeby im dogodzic:Pa najlepiej jakies 3 pokojowe zeby mogli ze mna zamieszkac.przyjmuje Twoj post jako zart....

Gość gość
autorko popieram Cie bo jak mozna sie komus wp******ic na miesiac:Odobra wizyta to krotka wizyta,,tymbardziej,ze masz tyko kawalerke.

Gość gość
no nie, nie wierzę że są tacy rodzice :D:D:D to MUSI być prowokacja

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
08:06 a ty myslisz ze kazdy pochodzi z kulturalnej rodziny?ja mam to samo.