Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was ma takie chore wymogi co do faceta?

Polecane posty

Gość gość

oglądam foty facetów dokładnie - uszy - nie mogą być za małe za duże zebyt odstające ani zbyt oklapłe przy głowie usta - absolutnie nie kreseczki, wolę pełne usta u mężczyzn, ale nie rybie, mają być ksztaltne, duze, patrze na rodzaj zmarszczek irtyje mnie poprzeczna zmarszczka na czole jak zakaz wjazdu oczy jak najwieksze, ale nie wylupiaste, oczywiscie preferuje niebieskie najbardziej pod wgledem koloru rzesy i brwi mogą być blond nos nie może byc za dlugi ani za krotki ani za chudy, juz lepszy lekko kartoflowaty dziurki w nosie musza byc odpowiednio duze czy ja jestem dziwna? czy tez tak sie przygladacie kandydatom? czuje sie jak rasowa klacz szukajaca rasowego ogiera, ale no przykro mi z byle kim sie nie rozmnoze.

Gość gość
też tak miałam, ale jak poznałam faceta, który nie był moi ideałem, poznałam go, zaangażowałam i zakochałam.

Gość gość
ja tez poznalam nieidealnego i bylabym w stanie zaakceptowac duzo brzydszego niz zalozylam, ale lubie sobie pomarzyć :)

Gość gość
ja już nawet nie, bo i tak wiem, że nigdy takiego nie spotkam, za duże wymogi :D

Gość gość
Wygląd zewnętrzny nie powinien mieć absolutnie żadnego znaczenia . Liczy się bogate wnętrze