Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuunny soft eco

pomozcie wymyslic nazwe!!! :)

Polecane posty

Gość buuunny soft eco

mam pewien projekt na uczelnie zzaniesc....na wczoraj...wszsytko juz napsialam caly biznes plan ,kosztorys,plan,zagospodarowanie....tylko mam problem z nazwą... siedze siedze i nic nie moge ywmyslec. nazwa luksusowego ,ale malego apartementu (takie 3 pietra) w malym urokiwym miasteczku...w historycznej staropolskiej okolicy.(niedalkoe sa stare koscioly,zabytki i kamiecniczki) musi byc POLSKO,uroczo romantycznie i tak zeby turysci z zagranicy nie mieli problmu z nazwa....ze wzgelu na histroie miasteczka i zabytki...to nie moze byc tak swiatowo jak Penthaus,Linkoln ,szeraton,cz jakis X-men-tauer :D ale tez nie moze byc tak swojsko jak "cichy zakącik"... Jakies propozycje??? PLIIIIIIIISSSSS..... UROKLIWIE,polsko ,romanycznie ,ale z klasą i kretywnie...

Gość buuunny soft eco
myslalam o jakies krotkiej sentecji lacisnkiej...ale to pasuje bardzoiej do teatru czu kina :(

Gość prawik 22
swój kąt, oaza spokoju, komnata uroku

Gość buuunny soft eco
dzieki,wlasnie cos takeigo :classic_cool: ....moze ktos jeszcze misiaki?

Gość buuunny soft eco
Przemek kofanie...to jest apartament,ma goscic bogatych chinczykow,niemcow i anglikow... a nie mala kawiarenka na randki :) (chinczyki muszą umiec to wymowic) :)

Gość ja to ja normalnie tak
stara izba, pokój chłopa, uroczy kąt, a może napiszesz o jakie miasteczko chodzi? będzie łatwiej

Gość buuunny soft eco
stara izba,pokoj chlopa???????- to mozes znazywac jakis drewaniany wiejski zajazd!! :P to jest 3 pietrowy nowoczesny kompleks apartamentow....z restauracją i mozliwoscią jakis spotkan ,konferencj,zjazdow i itp.TO JEST W STAREJ KAMIENICY ,ALE W SRODku jest bardzo nowoczesnie. apartament nastawiony na TURYSTOW z calaej polski i zagranicy......ale musi sie w topic w tło-polskie stare kaminice,rynek,zabytki,koscioly....urokliwe widoki,miasteczko jest historyczne ...niedaleko rzeki....Chce zeby bylo urokliwie...Polsko ale bez polskich glosek...nie wiem historycznie,tradycyjnie ,ale i nowoczesnie... Nazwa jak SZeraton czy jakis X touer brzmi smiesznie i psuje mi caly urok malego zabytkowego miasteczka...Nazwa musi oddawac urok miejsca,klasę,renome,tradycję,prestiż,komfort... Villa Rosa jest najblizej strzalu w dziesiatkę :)

Gość gość
Folklor

Gość gość
"Złote Kutasy" - tak po staropolsku. nawiazujac do zdobien przy strojach szlacheckich.

Gość gość
Roz ye bało mnie to...:D:D:D:D

Gość gość
Owszem...owszem.Z Pana Tadeusza chociażby że zacytuję..."miał czapkę ze srebrnym k u t a s e m".:classic_cool:

Gość gość
"Villa Dolorosa":D:D To odpędzi turystów-konformistów a przyciągnie turystów-koneserów.:classic_cool:

Gość gość
I jeszcze jedna propozycja nawiazując juz nieco powazniej do kryteriow jakie wskazal autor tematu. v v Proponuję nazwę "Mir-Fantazja".Ot tak.