Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna i wybredna ogolnie zla

ZOSTALYSCIE KIEDYKOLWIEK ROZPOZNANE W REALU PRZEZ KOGOS KTO UDZIELA SIE NA KAFE?

Polecane posty

bo ja chyba tak :D Mam staly nick i kiedys dla zgrywy napisalam, ze jestem w ciazy. Po tygodniu poszlam z mezem do jego rodzicow i tam moja szwagierka pytala mnie sie czy chcialbym miec jeszcze synka :D ( mam 2 corki) Takie mam nieodparte wrazenie , ze ona wie , ze ja tutaj sie udzielam . Jak jest z wami?

haha ja raz rozpoznałam koleżankę użyła na kafe nicka z FB uśmiałam się jak norka ona zresztą tez :)

Gość gość
nie wydaje mi sie,ze to mozliwe.W polsce mieszka okolo 38mln ludzi :) Chyba,ze podalas jakies szczegoly lub zdjecia.Nie wydaje mi sie,ze tu siedzi duzo ludzi ,bo to takie ubogie to kafe :)Raczej jedna osoba pod 10lub 20- toma nickami

mam staly niebieski nick, kiedys wkleilam zdjecia meza i dzieci ( glupio zrobilam :P ) czasem jak jestem u tesciow to ona mowi o rzeczach o ktorych pisalam na kafe a u nich nigdy nie mowilam... nie powiem martwi mnie to troche :(

Gość gość
zmien nick i po sprawie

troche mi glupio bo kiedys opisalam w dosc nieprzychylny sposb moje szwagierki- w sumie napisalam prawde ale wiadomo, ze prawda w oczy kole. :D

Gość gość
Ani w Realu ani w Lidlu

Gość gość
zdjęcie no to wiosenna mama wkleiła..potem zrozumiała, że troszkę za bardzo obnażyła swoje sekrety :-D Ja się tego boję, niby dużo ludzi na świecie, ale świat jakoś malutki jest dziwnie często...ja np. bylam na forum jednym ale wymyslilam inne imie swojego synka i nie pisze kiedy się urodzil co robimy z mezem itd., teraz już wogole nie pisze bo niecierpie się udzielać i pisać osobistych rzeczy komus ;-/

Gość eeesmeraldaaa
a kto normalny tu prawde pisze:D ja tylko o wozkach i kaszkach pisze prawda, prywatne rzeczy to wiekszosc sciema:D wiem, co niektorzy potrafia z net"wyciagnąć", bo moj maz tym na codzien sie zajmuje, dla speca namierzyc kogos zaden!!!problem, chyba,ze ma net nie na siebie zarejstorwany:D

Gość gość
a po co namierzac jak tu sama biedota siedzi.Tutaj ludzi fantazja ponosi nie traktuje sie tego powaznie.Bo tak szczeze osoba,ktorej naprawde sie powodzi nie bedzie o tym pisac na forum.

Gość gość
ja poznałam tutaj dziewczynę z tego samego miasta i teraz spotykamy się w realu, ale zdemaskowana chyba nigdy nie zostałam przez nikogo znajomego

Gość gość
piszcie

Gość gość
Ja "zdemaskowalam " jedna uzytkowniczke o czarnym niku. Musze przyznac ze w realu to fajna babka ale tutaj jej wypowiedzi sa troche sukowate.