Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekolorowa8988

Gdzie tani nocleg w Zakopanym??

Polecane posty

Gość niekolorowa8988

Witam, w tym roku wybieram się na urlop 3-4 dniowy do Zakopanego i w związku z tym chciałabym, abyście polecili mi tani nocleg tak w granicach 30-40zł/os najlepiej ze śniadaniem. Mamy zamiar zwiedzić Kasprowy, Gubałówkę i Krupówki więc najlepiej by było zatrzymać się gdzieś w miare blisko centrum. Co polecacie?

Gość gość
nie wiem moja droga, zakopane i sopot to najdroższe miejsca w Polandii... ty cchesz 40 zl/os i jeszcze sniadanie i jeszcze moze pokoj z lazienką? życze powodzenia w szukaniu :/

Gość gość
jak juz to w zakopanem ... sprobuj U Kosle

nie ma szans żeby pokój był w centrum, ze śniadaniem, pewnie jeszcze z łazienką w środku sezonu letniego w dodatku na krótko (3,4 dni) za 30-40 zł ;)

Gość gość
to jezeli znalazlas to dlaczego sie pytasz?

marudna_nocami -> nie liczę na pokój w samym centrum ale też nie chce aby ktoś polecał mi miejsce na jakimś odludziu, gdzie wszędzie daleko

Gość gość
ja raz placilam za jedynke 65 zl/doba ale niestety w pokoju byl taki syf, pająki, lazienka na korytarzu..

Gość gość
w takiej cenie to 3-5km od centrum

ok, może być dalej od centrum (przecież busy kursują), w końcu z Doliny Kościeliskiej (gdzie raz wypoczywałam) do centrum jest kawałek a dałam rade. Zależy mi głownie na cenie no i na tym aby pokoje były czyste bo to już połowa udanego wyjazdu

Gość gość
w ZakopanEm tępoto:O

Gość gość
za taka cene w ZAKOPANEM w centrum nie znajdziesz.

Gość gość
autorka to tepa strzala- po co sie pytasz skoro juz znalazlas takie miejsce? nie mozesz w to samo pojechac? czy ceny poszly w góre i teraz 5 zł drożej?

Gość Sephiaaa
30 zł - Toporowa Cyrchla, 5 km do centrum, bardzo dobre warunki.

Gość 15464548515415
Jezeli znalazlas tani nocleg w zeszlym roku dlaczego tam nie wrocice??? a po drugie pisze sie w ZakopanEm nie ZakopanYm.

Po pierwsze dziękuję tym, którzy zjechali mnie za złą odmiane słowa Zakopane - im pomyłki napewno nigdy się nie zdarzały a po drugie - jeżeli chciałabym pojechać w to samo miejsce to bym po prostu tam pojechała a nie pytała o nocleg, mam swoje powody żeby tam nie wracać

Gość slodkie usta i czekolada
nie ma za co :) przyda sie na przyszlosc. owszem zdarzaja sie bledy, ale za nim cos napiszesz sprawdz w slowniku... to jedyna odpowiedz nie znajdziesz za takie male pieniadze noclegu w centrum.

skoro już jesteśmy przy błędach -> słodkie usta i czekolada - wiem jaka jest poprawna pisownia tegoż słowa, niemniej z rozpędu napisałam jak napisałam ale jak widać znalało sie pare pomocnych osób...:) jeżeli niektórych razi mój błąd to prosze, aby stawiająć kropkę na koncu zdania zaczynać je z dużej litery, Naprawde nie bądźcie tacy do przodu bo sami nie widzicie swoich błędów :) A co do noclegu to w centrum napewno nie znajdę ale jak już wcześniej pisałam w dalszych okolicach moze jeszcze coś zostało

Gość slodkie usta i czekolada
Autorko te kropki na koncu zdania i zaczecie zdania z malej litery nie razi tak w oczy jak ZAKOPANYM. mieszkam w Zakopanem i wiem ze nie znajdziesz :) chyba ze byle co.

Gość MAdzia769834673
Jesteś z Zakopanego? ja zarezerwowałam pokój na Cyrhli :) za 35 zł za osobę.

Gość MAdzia769834673
U Małgorzatki, czy jakoś tak.

Gość MAdzia769834673
To pokój z łazienką, ciekawi mnie jak okolica i w ogole.

Gość gość
autorke pewnie jakis oblesny góral w kakałową dziure spenetrował to i nie chce w to samo miejsce wracac hahahahaha suka

Gość gość
sprobuj u moniki lidii to jest na makuszynskiego bliziutko do krupowek

Gość Damian111
30zł ze śniadaniem no to C***owiem spore wyzwanie ;-) Dla realistów wiedzących czego chcą polecam ciekawe apartamenty z tej oferty http://apartamentyzakopane.pl wiadomo że nie są po 30zł jak to by autorka chciała, ale za wygodę i luksus się płaci.

Gość BasiaLeżajsk
Za tą cenę to ciężko Ci będzie znaleźć dobre miejsce, my ostatnio nocowaliśmy z rodzinką tutaj http://www.dawidek.pl to taki pensjonacik w Zakopanem fajna miejscówka, było też wyżywienie.

Gość Krakowi4nka
Jak w góry to tylko do góralskiej chaty takiej jak tutaj http://www.domekzakopane.info apartament to ja mam w domu, a jadąc w góry chce poczuć choć trochę tamtejszy klimat.