Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekolorowa8988

Gdzie tani nocleg w Zakopanym??

Polecane posty

Gość gość
najlepsze noclegi znajdziesz na zakopaneapartamenty.net/ duży wybór spoko oferty :) Polecam!

Gość gość
dobre noclegi znajdziesz na zakopaneapartamenty.net duży wybór, mozna znaleźc coś dla całej rodziny :)

Gość gość
Ja polecam Ci tę willę: http://www.excelsior.com.pl. Zawsze jak wybieramy się z mężem do Zakopanego, to właśnie tam nocujemy. Jest położona w centrum Zakopanego, ale przy spokojnej ulicy. Tam jest taki przytulny klimat, pokoje urządzone bardzo stylowo, klimatycznie, świetna obsługa. Mają atrakcyjne ceny.

Gość gość
Jeśli chodzi o warunki dla dzieci to fajnie się sprawdził nocleg w Ceprowni w naszym wypadku. Mamy dwójkę szkrabów w wieku 7 i 10 lat i zawsze jak gdzieś planujemy wyjazd z żoną to szukamy właśnie miejscówki pod ich kątem. W Ceprowni mają duże przestronne apartamenty z balkonami, także dzieci mają trochę placu dla siebie. Dodatkowo jest taki kącik dla maluchów, gdzie młodzi mogą sobie bajki pooglądać na DVD czy się po prostu pobawić. Fotki ośrodka są na ich stronie: www.ceprownia.com/noclegi-zakopane-krupowki.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Polecam camping pod krokwią zakopane ulica Żeromskiego poczytajcie na necie

Gość gość
Ja mogę polecić super kwaterkę u Pana Dariusza Kotlarskiego. Bardzo dobre lokalizację i super ceny - warto wejść www.kotlarskiapartamenty.pl.

Gość beessie
poszukaj też na Bookaparcie, mają fajną bazę :)

Gość gość
Ja bylem pod Zakopanym w Białym Dunajcu. http://www.uborowego.pl/index. Super oferta, super ceny, czyste i pachnące pokoje, atmosfera na 5+ .

Gość gość
Ja miałem okazję podczas wyjazdu w góry nocować u Pana Dariusza Kotlarskiego www.kotlarskiapartamenty.pl. Bardzo ładne pokoje za super cenę.

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
Nadal nie możesz zdecydować, który kierunek wybrać ? Żadna szkoła policealna nie spełniła Twoich oczekiwań ? Świetnie trafiłeś, bo mamy cos dla Ciebie!! Szeroka gama szkół policealnych, liceum czy kursów zawodowych czeka na Ciebie w NOVA CE w Tarnowie. Liczba miejsc ograniczona – nie zwlekaj i zapisz się już dziś! Czekamy na Ciebie w sekretariacie przy ul. Krakowskiej 17/14 lub po numerem telefonu: 794-400-280