Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka ma 19lat a wyglada na 13-14. Faceci za nią SZALEJĄ !!!

Polecane posty

Gość gość

wychodzi na to, ze 3/4 facetow ma zapędy pedofilskie

Gość gość
i nie poszli za księdza?

Gość gość
nie potrafię ocenić, czy bierny pedofil jest bardziej szkodliwy społecznie od takiej zazdrosnej, zawistnej pindki jak Ty :classic_cool:

Gość gość
Macius naczytał się wypocin ks Oko i powtarza to jak mantre 😴🖐️

Gość gość
Zalezy kto płacił za te badania 😴 Ja dam kase by naukowcy udowodnili, ze sraczka wpływa pozytywnie na pozycie małzenskie i to tez beda badania naukowe 😴🖐️

O nie! na 1000 pedofilii przynajmniej 599 jest HETEROSEKSUALNYCH! Maciek, ty pieprzony zboczeńcu! :D

Badania to badania, nie wiem kto za nie zaplacil. Tak wykazaly, to tak przyjmuje i powielam. Naukowcem nie jestem.

Gość gość
Czyli Maćku potwierdzasz, że jesteś lemingiem a moze lamą ? Przeczytałes, badania były zgodne z Twoim światopoglądem i juz się tym nie interesujesz, nie dociekasz kto za nie zapłacił i jaki miał w tym interes ? ojj nie ładnie :classic_cool:🖐️

Gość gość
chyba zboczeńcy co r***ają swoje córki hahahahh k***a debilni faceci z małymi kutasami co jedynie dowartościowują się przy płytkich mózgach dziewczątek lat 13ście depy i zboki !!!! weź się jeden z drugim za dorosłą Kobietę a nie za dziecko które umysłem dorównuje wam! o sorryyyyy ....nawet taka młodociana ma ponad przeciętną takiego zboka j****ego!

@gosc: tak jestem lemingiem i biore na wiare wszystkie badania, ktore mi pasuja do swiatopogladu.

Ja jestem poniekąd w stanie uwierzyć. W końcu pedofilia to zaburzenie biorące się z traumy, Więc wcale nie dziwne, że część pedofilii fantazjuje nad znęcaniem się seksualnym nad małym, biednym chłopcem. Takim jak oni kiedyś. Mimo wszystko, te badania potwierdzają, ze większość pedofilii woli dziewczynki.

Gość gość
Ja znam chłopaka, który ma 23 lata a wygląda jak gimnazjalista. Wysoki, szczupły, nieowlosiony, budowa ciała pływaka i twarz dziecka, żadnego zarostu. Powodzenie ma ale wsród nastolatek :D Dziewczyne, ktora wyglada na baardzo mało tylko raz w zyciu spotkałam, u mnie na uczelni, ona studiowała prawo zaocznie. Byłam w szoku jak sie dowiedziałam ze ma juz 24 lata, myslalam ze to jakas małolata czeka na kogoś...wygladała jak 12letnie dziecko, chudziutka blondynka, duze oczy, malutki nosek, do tego rurki i bluza z kapturem :O:D