Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentna_ale_smutna

Mam IQ 148 ale to wcale nie jest fajnie

Polecane posty

Wszystko dostrzegam i łapię najszybciej ze wszystkich, ludzie wydają mi się tępakami, faceci mnie nie lubią bo prędzej czy później wychodzi ze jestem bystrzejsza od nich, ogólnie przechlapane :( cieszcie się ze swojego IQ koło 100 poważnie

Gość najlepsze jest IQ koło
85, człowiek jest głupi i nie zdaje sobie sprawy z tego ze jest głupi błogosławieństwo :P

Gość Emilka212112312
,,ja się wcale nie chwalę, ja po prostu niestety mam talent" :)

no właśnie nie jestem pasztetem, ale faceci się boją ładnych i inteligentniejszych od nick kobiet najlepiej ładny inkubator do robienia dzieci, który uwielbia gotować i sprzątać i nie gdera.

Gość gość
takie jest zycie,moja droga,po co komu twoja inteligencja w sensie samcowi,jak jesteś ładna to ci dobrze a że inteligentna to jeszcze lepiej,ale tylko i wyłącznie w tej kolejności

Gość gość
aha i w twoim przypadku nawet motyl jest do przejścia

Gość gość
facet z klasą szuka inteligentnej partnerki:-D to możesz spać spokojnie i kupić se druty,wełne i kota

Gość Emilka212112312
Szczerze mówiąc nie wierze Ci ,że tyle masz, sorry... tu każdy może napisać ,że ma nawet 180 IQ i co z tego wynika? Nic. jest jakiś procent ludzi co tyle ma tzn 148 ,ale wątpie żebys sie do nich zaliczała

Gość gość
ładne i inteligentne kobiety są w porządku 🖐️ ale takie jak ty, które uważają się za alfy i omegi, wywyższają się, a ich ego już dawno przekroczyło IQ nigdy nie będą lubiane, niezależnie od tego czy są inteligentne czy głupie 🖐️

Gość gość
haahahah a Doda ma podobno z 156 czy coś koło tego :P

Gość Emilka ty pewnie
nie przekraczasz 100 i zazdrościsz :D

Gość gość
a ja uważam, że bardziej liczy się inteligencja emocjonalna. Co z tego, że laska jest ładna i mądra skoro jest zimną suka?

Gość gość
a ja uważam,ze emilka ma 190 albo i więcej,tylko jest skromna,dobrze się prowadzi i nie lubi szpanowac swoim poziomem

Gość gość
tak jest z resztą u wszystkich gatunków zwierząt,a człowiekowi sie tylko wydaję że się od nich tak bardzo różni

Gość Emilka212112312
ja mam ok 115 -120 tak mi wychodziło na testach w necie . nie mam z tego powodu kompleksów bo to powyzej przecietnej ,ale jakoś cięzko mi uwierzyć żebyś Ty miała 148 , sorry... i jeszcze piszesz o tym tak ,że niby jesteś taka nieszczęsliwa z tego powodu :D tak jak tu czasem piszą ,, piękne i nieszczęśliwe "...

Gość gość
tak, chodzi o wygląd gdy się szuka kopulacji, a do głebszej relacji sam wygląd już nie starczy

Gość gość
gość a ja uważam,ze emilka ma 190 albo i więcej,tylko jest skromna,dobrze się prowadzi i nie lubi szpanowac swoim poziomem X X :-D :-D :-D

Gość gość
Jakbyś była taka inteligentna to byś potrafiła okręcić sobie faceta wokół palca bez większego problemu ...

Gość gość
prosze się nie śmiać gdyż,co do inteligencji emilki nie mam żadnych,absolutnie żadnych wątpliwości,emilko jestem twoim fanem

Gość Monique8887
cóż widocznie jesteś inteligentna ,ale brzydka.. Faceci lubią najbardziej ładne ,ale trochę ,, głupsze" od nich , sama czasem udaję słodką idiotkę choć nią nie jestem i działa bo oni sie wtedy czują jak prawdziwy facet , mają czym zaimponować kobiecie Tak sie utarło od wieków ,że kobieta ma być przede wszystkim ładna ,a facet inteligentny i zaradny

nie musicie mi wierzyć. Mensa przeprowadza testy i po prostu się z ciekawości zapisałam Sama się zdziwiłam, ze mam tak dużo myślałam że będę mieć jakieś 120. Nie rozumiecie jak to głupio najszybciej wszystko dostrzegać i mieć podświadomie ludzi za idiotów. W gimnazjum się ze mnie śmiali, że jestem kujonka bo miałam bardzo dobre oceny a prawie w ogóle się nie uczyłam. Faceci w większości chcą tylko bzyknąć i rozmowa się nie klei, bo nie pieprzę o ciuchach, kosmetykach co ich chyba onieśmiela.

Gość gość
to że prowo to oczywiste,przecież wiadomo,ze zaraz zlecą się zazdrośnice:-D

Gość Monique8887
To poudawaj czasem troche nieporadną , nie wypowiadaj sie na same poważne tematy tylko wrzuć na luz bo tą powaga może ich odstraszasz, nie potrafisz byc wyluzowana

wiecie co, nie kreci mnie owijanie idiotów wokół siebie. Kręciło mnie jak miałam 17 lat, teraz mam 26 i szukam inteligentnego partnera z którym mogłabym bez zażenowania porozmawiać. Nie kręci mnie manipulowanie ludźmi, czuje się tym zmęczona już.

Gość prawictwo pospolite125
inteligentna_ale_smutna ale moze jestes brzydka ..Doda tez podobno ma wysokie IQ , ale urodziwa nie jest Charlize theron jest duuuuzo ładniejsza... U kobiet od inteligencji wazniejsza jest uroda

Gość Monique8887
czasem facetów trzeba podejść sposobem ;) zresztą nikt nie lubi z byt poważnych osób taka jest prawda ... jak nie żartujesz , nie potrafisz pogadać na luźne tematy to tak jest ... lepiej sie tego naucz bo to sie bardzo przydaje w życie

i to nie prowo i nie piszę żeby ktoś mi zazdrościł, bo sama sobie nie zazdroszczę.

Gość gość
moniqe jest inteligentniejsza od autorki,ale nie od emilki

Gość Monique8887
Nie chodzi mi o manipulowanie ludźmi ,ale może ich zdaniem nie można się w Twoim towarzystwie pobawić , nie jesteś zbyt rozrywkową dziewczyną ... To ,że ktos jest inteligentny nie znaczy ,że nie może byc też wyluzowany w towarzystwie ;)