Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja_23

Mój chłopak przestaje mnie kochać?

Polecane posty

Gość Maja_23

Jestem z chłopakiem 4 lata. Nie wiem czy to istotne ale jestem od niego starsza dwa lata. Od dwóch miesięcy coś zaczęło się psuć. Zaczął pracować w warsztacie (w cale mi to nie przeszkadza), ale siedzi w nim po 12 godzin z kolegami. Przestał sie mna interesować. Mówi, że chodzi tam żeby zarobić na wakacje i tak dalej ale efektów nie widać. ciezko mi go namówić zeby przyjchał zadzwonił. zabrał mnie gdzieć. Nigdy nie był romantykiem ale zawsze czułam ze mnie kocha, a teraz nic tylko sie kłucimy. Nie chce mu się nigdzie wychodzić bo jest zmeczony i nie ma kasy, ale jak koledzy mu zaproponują to zawsze jest chętny. nie siedzi u mnie długo bo jest zmęczony ale z kolegami siedzi do 1, 2 w nocy. nie ma czasu przyjechać bo ciągle siedzi w warsztacie. Kocham go nie chce z niego rezygnowac,ale co mam zrobić. mówie płacze krzycze nie odzywam sie i tak jest tak samo. Obiecuje poprawe ale ciagle jest tak samo.

Gość Lenkaaaaaaaa21
Musisz chyba z nim bardzo szczerze porozmawiać. Niech Ci wytlumaczy dlaczego jego stosunki do Ciebie uległy ochłodzeniu. Nie daj się zbyć byle czym! Masz prawo wiedzieć co się za tym kryje po 4 latach wspólnego zwiazku ! Facet może Cię zdradza. ? Nie pomyslałas o tym? Bądź czujna , sprawdź mu telefon gdy nie będzie widział :P

Gość gość
A mnie przestaje kochać kobieta też ma wszystko w d***e i mnie nie widzi.

Gość Maja_23
Sprawdzałam chociaż nie lubię czegoś takiego, pisze tyko z kolegami. starałam się rozmawiać niby widzi swoje błędy, ale zaraz popełnia je na nowo. nie chce mówić mu na każdym kroku co ma robić a czego nie. wydaje mi się ze sam powinien wiedzieć takie rzeczy. Powiedziałam mu szczerze jeśli nie chcesz ze mną być to droga wolna, ale on twierdzi że chce nie zrezygnuje z nas. więc co jest grane ?

Gość Maja_23
A może ktoś z was pokocha mnie w pochwę lub pupę?

Gość gość
No ja ewentualnie w pochwę :P

Gość Maja_23
A może zajoł byś się swoimi problemami a nie podszywał się pod kogoś skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia.