Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Mietek

Mały plan

Polecane posty

Gość Miłosny Mietek

Cześć wam, chciałbym abyście ocenili mój,, plan'' zbliżenie się do koleżanki która mi się podoba.Więc niedługo są urodziny mojej kuzynki, wiec chce ją poprosić aby pomogła wybrać mi dla niej prezent, przy okazji jakieś lody, rozmowa, pare komplementow itp. Potem powiem ze musze się jej jakoś zrewanzowac i za kilka dni zaprosze ją na spacer albo coś w tym stylu. Wiec co o tym myślicie? Nie wyjdę na totalnego kretyna?

Gość gość
To zależy jak będziesz z nią rozmawiał i wgl. Tylko nie bądź nachalny, bo to jest naprawdę żałosne. Jeśli nie okaże zainteresowania to trudno...

Gość Miłosny Mietek
Nie jestem z tych co zagadują dziewczyny mimo tego że tego nie chcą. Myślę że coś może z tego wyjść, niejednokrotnie na lekcjach spotkaliśmy się spojrzeniami. Także już kilka razy z nią rozmawiałem i wiem czym się interesuje. Nie chce powiedzieć z bomby KOCHAM Cię, dla mnie nawet jak się już zgodzi żeby mi pomóc to będzie sukces.

plan jest dobry, jesli zlapie haczyk to masz szanse. chyba, ze nie jestes w jej guscie to beda z tego nici. zobaczysz jak bedzie reagowac. juz z samych reakcji mozna wiele wywnioskowac. kolega to kolega. mozna z kazdym pogadac ale nie z kazdym wyjdzie cos wiecej.

Gość Miłosny Mietek
Reakcje, w jakim sensie? Wiesz jestem zielony w tych sprawach.

ile ty masz lat? nie zartuj! jesli dziewczyna sie szybko i chetnie zgodzi na twoja prosbe (propozycje) to dobrze wrozy. jesli natomiast bedzie od poczatku cos krecic, ze nie ma czasu, ze to, ze tamto...to najpewniej nie chce.

Gość Miłosny Mietek
Lat mam 16, nie chodzi o to że nie umiem się zachować przy dziewczynie. Ale ona na mnie jakoś inaczej działa, nawet przed napisaniem do niej smsa 10razy go czytam i sprawdzam i nawet nie wiem po co

tak sie zdarza, ze jeden dziala na nas tak, a drugi inaczej. to calkiem normalne. wiec odwagi ...i moze cos bedzie z tego wiecej. pytanie jest tylko czy ona choc po czesci odbiera cie podobnie jak ty ja. bez tego bedzie ci trudno sie do niej zblizyc. znasz to powiedzenie: w tym caly ambaras aby dwoje chcialo na raz.

Gość Miłosny Mietek
Dzięki za słowa otuchy, wkoncu są wakacje wiec co mam do stracenia, sam na za wiele nie lliczę ale musze cos zrobić bo bez przerwy o niej myślę, nawet jak się nie uda to chociaż będę miał to za sobą.