Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona123123123

Co wybrać pielęgniarstwo ,kosmetologię czy psychologię? pomózcie :(

Polecane posty

Gość ona123123123

wiem ,że zawody z trochę innej beczki ,ale zastanawiam sie nad tymi trzema. Kazdy ma swoje plusy i minusy . Psychologia bardziej sie interesuje i same studia by mi bardziej odpowiadały ,ale nie wiem jakby potem było z pracą w zawodzie... Kosmetologia podobnie - interesuje sie tym i myślę ,że byłabym w tym dobra ,ale jest wiele ludzi po kosmetologii i boję się ,że zostanę bez pracy , a nawet jak otworze własny salon to jest spora konkurencja A pielęgniarstwo wydaje mi się najbardziej przyszłościowe i też zaswsze lubiłam biologię , interesowałam się troche medycyną ,ale boję sie tych studiów bo są cięzkie no i pracy potem,że będzie cięzko . Ale myślę ,że najłatwiej bym dostała prace w tym zawodzie Doradzcie coś proszę :(

Gość ddsaVAREGV
psychologia = Powiatowy Urzad Pracy kosmetologia - tylko jesli chcialabys zalozyc swoj salon co wiaze sie o ogromnym kosztem pielegniarstwo chyba najlepszy wybór

Gość tamądrzejsza
nic z tych pielęgniarstwo-moja mama pracuje i jest za dużo pielęgniarek w szpitalach kosmetologia-dużo osób idzie psychologia-nie znajdziesz pracy

Gość gość
pielegniarstwo i wyjazd za granice

Gość Gościarka
Kosmetologia ale ze specjalizacją podologia, klientów nigdy ci nie zabraknie.