Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca z dziećmi

Polecane posty

Gość gość

cześć, otrzymałam propozycję pracy w centrum zabaw dziecka. Panie opiekują się tam dzieciaczkami, albo organizują różne imprezy, urodzinki. Mam odbyć za nie długo rozmowę kwalifikacyjną, ale kompletnie nie wiem czego się spodziewać... nie mam wykształcenia w tym kierunku, ale od zawsze lubiłam opiekować się bądź przebywać z dzieciaczkami. Jak myślicie o co mogę być pytana? Czy któraś z Was przeszła taką rozmowę?

Gość gość
ktoś pomoże?

Gość gość
idź na studia pedagogiczne

Gość gość
nienawidze dzieci, nie jestem w stanie opisac jak bardzo, ale mow ze masz w rodzinie duzo dzieci, ze czytalas piageta i wiesz duzo o rozwoju emocjonalnym dziecka, mow ze jestes kreatywna, odpowiedzialna i umiesz sie dopasowac do kazdej sytuacji. Powiedz ze umiesz znalezc latwo kontakt z dziecmi i ze latwo potrafisz przeniesc sie w swiat widziany ich oczami tzn ze jestes bardzo empatyczna. Jeszcze raz - nienawidze dzieci a musialam z nimi pracowac, tzn staz mialam. Ze stazu byam najlpesza ale i tak ich nienawidze

Gość gość
nic nie mów odpowiadaj na pytania bądź taktowna

Gość gość
kreatywność,umiejętność zareagowania w nagłych przypadkach,nieprzewidzianych okolicznościach -ta umiejętnośc przydaje się w pracy z dziećmi. pytanie co byś zrobiła gdyby jedno dziecko pobiło drugie na twoich zajęciach?-mi zadano takie pytanie