Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem tankować

jak się tankuje benzynę ?

Polecane posty

Gość nie umiem tankować

jutro jade pierwszy raz na stacje benzynową i nalewać chyba umiem ale jak się przychodzi do kasy to skąd obsługa ma wiedzieć ile powinnam zapłacić ? Muszę coś powiedzieć ?

Gość gość
UWAGA!!!! Wielbiciel nie ma samochodu a jest posiadaczem motoroweru marki Komar (aktualnie zepsuty).

Gość gość
hej spokojnie obsługa stacji pomoże ci.to nie wstyd powiedzieć jestem pierwszy raz na waszej stacji...też nigdy nie uzywaam stacji benzynowej mogłabym nawet wskazać i pokazać palcem gdzie stoi moje auto

Gość nie umiem tankować
czyli szukac numerku dystrybutora ? :) ok będę szukac a potem przy kasie powiem że chciałam zapłacić za benzyne z tego i tego numerku ... :)

Gość nie umiem tankować
dzięki :)

Gość gość
Tak się składa, że ostatnio to dość często jeżdżę na trasie Środa Śląska – Wrocław i tankuję najczęściej na BP w Krępicach. Tu też można coś zjeść na szybko w Wild Bean, albo coś większego w Zajeździe Krępickim. Podoba mi się też tutejsza myjnia parowa.

Gość gość
i sami widzicei jaka debilka?nawet nie wie jak tankowac,Naucz sie dzifko

Gość vcvc
Cześć Przejeżdżając przez województwo zachodniopomorskie zawsze korzystam ze stacji paliw ROP-BENZ w Karnicach. Jest to rzetelna firma, która posiada szeroką ofertę usług. Zobacz na ich stronie http://ropbenz.pl/