Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lanafame

Czy to normalne we wczesnej ciazy?

Polecane posty

Gość Lanafame

Czy to normalne, ze we wczesnej ciazy codziennie boli brzuch (lewy jajnik zazwyczaj) od tygodnia boli, jakbym miala dostac okres tylko ze dzien w dzien. Prosze o jakies opinie na ten temat...

Gość gość
Tez takmmam jak ty. Ale siostra mnie uspokoiła że to normalne macica się rozciąga i organizm przyswaja "nową sytuacje" :-) . To moja pierwsza ciąża

Gość gość
mnie też bolało.

Gość gość
Co lepsze nie spodziewałam się ciąży i dzień w dzień myślałam że to @ :-P

Gość Lanafame
no wlasnie,balam sie troche...czasem jak poleze na np lewym boku to zaczyna bolec, a czasami jak np. wstane z lozka g***towniej to czuje. Jak cos ciezszego podnosze albo robie cos z wysilkiem odrazu ten lewy jajnik boli, a jak u was?tak samo?

Gość Lanafame

Gość gość
To normalne, nie martw się

Gość gość
Ja podnoszenie ciezszych rzeczy sobie darowalam :-P moj partner nie zgadza sie nawet na noszenie przezemnie zakupow :-)

Gość Lanafame
ja niestety musialam dzis przesunac pare rzeczy w pokoju. Pytanie brzmialo czy tez tak macie? w sensie jak sie pochylicie?wstajecie? to czyl bol towarzyszy temu. Ja nawet jak mocniej kaszlne sobie to czuje odrazu bol jajnika.

Gość gość
Ja tak mialam nie martw sie

Gość gość
A jak Wasze humory? Bo mój się zmienił na fatalny. Zawsze radziłam sobie w miarę z problemami, potrafiłam racjonalizować, wierzyłam w siebie, sama siebie potraifłam zmotywować i podnieść na duchu. Teraz codziennie siedzę i płaczę nad tym, że już nie jestem chuda, a będzie tylko więcej ciała, że nie jestem atrakcyjna, że za mało utalentowana- no wszystko głupoty, wiem, ale nie mogę przestać się dobijać takimi myślami.

Gość XxxbbbxxX
To wszystko normalne :) ból jajnika też miałam i takie doły jak Ty :) Tak to już bywa w tym "błogosławionym" stanie a jeszcze dużo niespodzianek przed Tobą ;) ale dasz radę jak my wszystkie :) powodzenia :)

Gość gość
Ja tez mam humorki, raz rzycze a po minucie wiem ze nie potrzebnie i przepraszam..Czuje sie jak jakas idiotka czasem..Jest mi zle, przyjdzie kot, zrobi mine a ja sie smieje jak szalona :/

Gość gość
No zawsze lepiej wiedzieć, że nie jestem w tym sama. Pewnie chodzi o to też, że mój chłopak jest za granicą i dopiero do niego wyjadę. Gdybyśmy byli razem, byłabym w o wiele lepszym stanie. I podbrzusze tak, boli bardzo od czasu do czasu codziennie. Jestem w piątym tygodniu i piersi już powiększyły mi się o rozmiar, co wcale mnei tak nie cieszy...

Gość gość
ja mam od tygodnia biale gruczoly na sutkach , a jestem dopiero w 4 tygodniu :/ wy tez?

Gość XxxbbbxxX
Bóle brzucha przeróżne miałam a i te gruczoły białe też szybko miałam z tego co pamiętam i zostały do dziś choć już nie karmię ;) przezroczystą wydzielinę (początki siary) też miałam wcześnie bodajże już w 4 mies. ;)

Gość gość
XxxbbbxxX : takie jakby pryszcze?kropeczki, na samych sutkach?

Gość Siksa158
ja tez mam takie kropki, dopiero dzis zrobilam test wiec nie wiem w ktorym tygodniu jestem. Nie jestem pewna czy to normalne, wygladaja jak pryszcze, takie biale i duzo ich.