Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina............

ten jedyny

Polecane posty

Gość marina............

witam ..to co napisze to troche skomplikowane ale postaram sie napisać zwięźle:) nie wiem co dalej bo sytuacja jest patowa i raczej chyba kompletnie beznadziejna...pracowalam w pewnej firmie noi tam poznalam faceta a raczej to on mnie poznał zagadywał noi na imprezie stalo sie zostaliśmy parą w sumie chtba sama tego nie chcąć no tak wyszlo i postanowilam ze zobacze co bedzie.Czas mijal a ja przywiązywalam sie malymi kroczkami bo facet jest tego wart.Trudno mi sie zakochać dawno sie nie zakochalam a tu bum zakochalam sie w kimś innym i też z pracy.Wszyscy dobrze sie znamy wiec ukrywalam to bardzo jak tylko moglam .Po odejsciu troche sie odwarzylam i pisalismy razem na fb i gg i wiem ze to co poczulam napewno jest tym czego szukalam .Wyznalam mu prawde że mi na nim zależy i co najlepsze okazalo sie ze ja tez nie jestem mu obojetna .Nasze rozmowy byly przyjemne ale też troche przykre.Oboje mamy partnwrów w dodatku on pracuje z moim.Mieliśmy wyrzuty sumienia bardzo i czesto o tym rozmawialiśmy.Chcial sie spotkać pare razy odmowilam przejlqdalam po prostu sie balam czego nie wiem..balam sie ze rozwale moj zwiazek jego ze tak być nie powinno ale w glebi duszy oddalabym wszystko by z nim być.I niestety kontakt sie urwał przestał pisać ja też.Tesknie za nim i myśle ale nie chce sie narzucać a tym bardziej wchodzić z buciorami w czyjś związek.Wiem że im sie nie uklada ale to nie powod.Nie wiem co dalej.Czuje ze to moja polowka ktorej tak szukalam i znalazlam ale nie w ten sposob w jaki bym to chciala.Moze to glupie bo oboje nie mamy naście lat ale nie wiem co mam robić..jeśli ktoś doczytał do końca prosze o jakąś rade bo chyba sama nic nie wymyśke...

Gość nudene to juz
nie powtaraj sie dzwewcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marina............
jak nie powtarzaj ????

Gość marina............
jestem tu piereszy raz. wiec powtarzać sie raczej nie powtarzam.

Gość gość
Ja bym nalał zimnej wody do wanny wziął cię za włosy i.zanurzyl na dwie minuty zebys wytrzezwiala

Gość gość
Mysl o szkole i ucz sie lepiej!

Gość marina....
sam sie zanurz debilu a problem chyba nie dla ciebie skoro nie potrafisz powaznie odpowiedzieć.na zbiornik z takimi przygkupami jak ty!