Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita z dziwnym smakiem

chlopak po stosunku kaze mi wylizywac czlonka

Polecane posty

Poznalam go ponad rok temu, po miesiacu pierwszy raz. Przerobilismy juz wiele ale teraz moj ukochany zaskoczym mnie. Po stosunku kaze mi lizac swojego brudnego czlonka. Widze ze go to strasznie podnieca, wiec robie to ale mam potem niesmak w ustach. Czy moj chlopak jest zboczony?

Skoro członek twojego chłopaka jest brudny pó stosunku to alllbo c**ę z d**a myli, albo powinnas myć c**ę częściej niż raz w miessiacu tobrzydki posmak m.zniknie.

Gość gość
zrób kupsko a potem każ się mu tam wylizać moze też go to podnieci nie wiem czy wy kobiety nie zauważacie jak bardzo sie ponizacie w seksie dla swoich facetów są pewne granice a już jak czytam ...każe ...kazać to on sobie może !

nei :D 🖐️ ... aplauz... aplauz :D poza tym dlaczego "kaze" ... rob to dla przyjemnosci ;) swojej oczywiscie :D

Jego wszystko podnieca co wiaze sie z moja buzia. Wklada mi palce di c*pki az sa cale mokre a potem do mojej buzi albo tryska mi do ust i rozsmarowuje swoje nasienie po moich zebach. Niewiem co o tym sadzic. W sumie mi to nie przeszkadza, bo lubie nawet smak jego spermy. Ale kiedy wyciaga go takiego mokrego z c*pki ze spermy i sokow i potem posuwa mnie bardzo gleboko w usta, to mam czasem odruchy wymiotne. najgorsze jest to, ze to go jeszcze bardziej pobudza.

Gość lechu 48
a moze ze mna bys sie spotkala ja potem wylize ci c*pke chcesz?