Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie dzieje?=( pomocy

Polecane posty

Gość gość

Biore od miesiaca lek nexpram antydepresant escitalopram. I bylo dobrze leki znikly i bylo ok. Ale od paru dni czuje jakbym miala depresje(lek biore na nerwice). Zle mysli, chodze zamyslona. I czuje sie smutna. I teraz nagle na calym cieLe poczulam takie jakby uczucie chlodu zimna czy cos takiego i klucie na ciele lekkie i mrowienie w glowie i bol glowy lekki. Strasznie sie przestraszylam. Niewiedzialam co sie dzieje. Wzielam szybko xanax ale dalej czuje niepokoj. Czy ktos tak mial? ? Moj lekarz na urlopie to nie mam kogo zapytac. Dodam ze biore 10mg.

Gość gość
Ale wiesz nie u kazdego te objawy wystepuja. Pomijajac fakt z ostatnich kilku dni te leki pomogly mi bardzo duzo bo bylam w takim stanie ze myslalam ze wykoncze sie spocona lezalam w lozku i nie moglAm wstac nawet do ubikacji bo lęki zawroty glowy derealizacja . To minelo. Tylko teraz ta depresja nagla i uczucia zimna i mrowienia niewiem co jest. Ale chyba za slaba dawka tak mi sie wydaje.

Gość gość
No ma wrocic za tydzien dopiero eh. A nie chce wracac do xanaxu jak bylo juz tak dobrze to go odstawilam i nie bralam juz tak dlugo a dzis musialam zazyc eh. DziEkuje:*

Gość Autorka tematu111
Kurcze dzis znow mam taki wolny lęk i jestem jakas taka placzliwa i smutna.. I ciagle to uczucie mrowienia na ciele i w glowie z tylu ,z gory glowy, i skroniach.. Czemu tak sie dzieje dopiero po miesiacu? Nierozumiem tego.. Moze powinnam wziasc 15mg. To jest wieksza dawke bo obecnie biore 10 . Pomoze ktos?

autorko, jesteś? jeśli już chcesz pytać na forum ludzi, to idź na jakieś psychologiczne, tam ludzie mają obcykane leki i reakcje na nie zazwyczaj, a na kafe mniej prawdopodobne, że Ci ktoś doradzi w takiej sprawie. pozdrawiam, mam nadzieję, że już czujesz się lepiej.

Gość Łuki1234
czesc.Mam to samo.Tylko ja brałem nexpram 10 dni i byłem na urodzinach i wypiłem pare piw.Na trezci dzien po piciu miałem ciarki z boku głowy i z góry głowy jakby taka blokade ktora nie chciała puscic.Przerwałem leczenie bo jak brałem lek to wogóle nie schodziló.Jak nie brałem nexpramu troche wróciło do normy ale nie całkiem.Teraz jak wypije alkohol a nie biore tych lekow juz 3tygodnie ciarki powracają.Nie wiem co jest grane.Nigdy tak nie miałem po alkoholu.Cholernie załuje ze sie napiłem ale kiedys brałem seroxat popijałem małe ilosci alkoholu i było ok.Moze podczas tego długiego czasu cos sie dowiedziałas?Odpisz .Dzieki