Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wodnica88

Introwertyczne marzycielki o romantycznej naturze

Polecane posty

Gość Wodnica88

Dlaczego mało kto docenia takie wrażliwe dziewczyny?

Gość gość
bo nie idą do łóżka na pierwszej randce i mają marzenia nie do zrealizowania?

Gość Wodnica88
Nie wiem... Mam wrażenie, że mężczyźni nie przepadają za tym typem kobiet. Przeszkadza im ich romantyczna natura, uczuciowość, skrytość...

Gość Wodnica88
A co do marzeń - ja tam część zrealizowałam, więc bez przesady ;) Jedynie w miłości mi nie wychodzi.

Gość Wodnica88
Hmm?

Gość gość
bo zwykle maja ogromna sklonnosc do kiczu, no i jak sa atrakcyjne to bywa ze koncza jak nasza kolezanka Lookrensja

Mnie owszem zawsze pociągały tego typu kobiety. Skrytość i tajemnoczość powinna być raczej domeną mężczyzn bo nic tak nierozbudza kobiecej wyobraźni jak właśnie te cechy. Z romantycznymi introwertyczkami mam takie doświadczenia że zawsze próbowałem je rozgryźć, facet chce zawsze wszystko ogarnąć, zrozumieć, mieć kontrolę. Niestety, takie kobiety ciężko czasem odgadnąć co może powodować frustracje, problemy, bezsilność w skrajnych przypadkach i porzucenie takiej laski dla innej, bardziej otwartej. Nie wiem czy tylko na mnie tak działały ale introwertyzm u płci przeciwnej jeszcze bardziej zawsze mnie nakręcał i romantyczki są super, sprawiają wrażenie bardziej inteligentniejszych, głębszych uczuciowo i mądrzejszych duchowo.

Gość gość
To tylko wrazenie. Nawet i one leca na bad boyow. Tyle. :)

Gość gość
sprawiają wrażenie bardziej inteligentniejszych, głębszych uczuciowo i mądrzejszych duchowo. Dokladnie. "Sprawiaja wrazenie" To nie znaczy, ze takie sa naprawde

Gość gość
Wodnica88 2013.06.29 Dlaczego mało kto docenia takie wrażliwe dziewczyny? x Ciesz się, że jesteś kobietą bo mężczyzna z takimi cechami może się powiesić gdyż śmierć jest w takim przypadku najlepszym dla niego wyjściem. A ty kiedyś będziesz pokochana przez kogoś.

Gość deene
wlasnie taka mnie odrzucila

Gość gość
Nie każda introwertyczka jest marzycielką i romantyczką :P są też takie które twardo stąpają po ziemi i nie wierzą w tego jedynego wyśnionego księcia na białym koniu wszak jak wiadomo nie od dziś faceci to świnie :D

Gość gość
Ta a kobieta to rolnik który najpierw ją tuczy a później posyła na rzeź.

gość wczoraj wyluzuj, to że ktoś ma takie cechy nieznaczy że jest zamknięty w ich wąskie ramy, przecież potrafimy sie różnie przejawiać na codzień, i nietrzeba grać ani udawać.

Gość gość
sprawiają wrażenie bardziej inteligentniejszych, głębszych uczuciowo i mądrzejszych duchowo. Dokladnie. "Sprawiaja wrazenie" To nie znaczy, ze takie sa naprawde Weź się ogarnij człowieku, romantyzm sam w sobie jest cechą ludzi wrażliwych emocjonalnych to że nie masz szczęścia u płci przeciwnej nie znaczy że musisz oceniać kobiety przez pryzmat własnych nieudolnych doświadczeń.

Gość gość
bo nie idą do łóżka na pierwszej randce i mają marzenia nie do zrealizowania? ''głupich nie sieją sami się rodzą'' czego dowodem jest ten komentarz i jego inteligentny autor.

Gość gość
bo nie idą do łóżka na pierwszej randce i mają marzenia nie do zrealizowania? ''głupich nie sieją sami się rodzą'' czego dowodem jest ten komentarz i jego inteligentny autor. Sorry miałam kogoś innego na myśli