Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci marzą o seksie z nastolatkami

Polecane posty

Gość gość

pałki ich świerzbią tylko w spoleczenstwie jest tabu

Gość gość
nastolatki też marzą o seksie z dużo starszymi facetami.

Gość gość
nie faceci tylko jakieś p**deczki rodzaju męskiego, autora tematu grubo porąbało, chyba swędzi go ptaszek

Gość bimbalino
młode i jędrne ciałka zawsze miały branie :)

Gość gość
pedofile pedofile a nie mężczyźni!!!!! chore umysłowo zboczone depy

Gość gość
młode ciałka ?? debilu chory? dziecko własne byś r****ł??? jakby tobie ktoś córke posuwał też byś tak pisał?!!!!! z*****e chore zboki kastrowac takich bydlaków

Problem nie dotyczy tylko mężczyzn. Dojrzalsze kobiety też szukają sobie młodych kochanków z naciskiem na słowo młodych.

Gość gość
a co ty mozesz wiedziec o kobietach :D

Gość Laura1233
Jacy pedofile :D bez przesady , rozumiem jeśli chodzi o nastolatki do 15 lat , to są jeszcze dzieci ,ale od 16 , no 17 roku zycia to już wlasciwie dorosłe dziewczyny... A18 , 19 lat to już zupełnie , nawet w wieku powyżej 15 lat to już nie jest uznawane przez prawo za pedofilię Ja sama jak miałam 18 lat gustowałam w starszych facetach , bardziej mnie pociągali od rówieśnikow i nawet się spotykałam z takim co miał 33 lata( a był przystojny mimo ,że starszy , dobrze zarabiał..) miałam powodzenie u rówieśników ,ale dla mnie to takie dzieciaki były ,a nie faceci

Gość gość 17
Potwierdzam, a najlepsze jest to,że oni mają żony, dzieci. Dałam ogłoszenie,że szukam pracy na wakacje. Mam 17 lat. Dziennie przychodzi kilkanaście maili z propozycją stałych układów itp. To chore.

Ciekawe ile dziewczyn nie wie o tym ze ich ojcowie szukaja takich kontaktow z dziewczynami praktycznie w ich wieku. Chore x.x

Gość Laura1233
niektorzy starsi faceci są obleśni , owszem ,ale niektorzy wrecz przeciwnie . nadal mi sie podobają tacy w wieku 35-40 lat choc teraz rowiesnicy tez zaczeli mi sie podobac bo i jestem starsza niż wtedy jak byłam nastolatka A moje niektore koleżanki też tak mają , nawet jedna zwiazała się z facetem po 40-stce niestety żonatym ,ale to juz kwestia czasu

Gość gość
j****a dziwka nie koleżanka kiedyś zycie jej zwróci z nadmiarem ;) nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe ! i pomyśleć że to kobieta kobiecie co za szmata!

Gość bimbalino
większość nastolatek rozpoczyna współżycie w wieku 16 lat i prawo się na to zgadza więc gdzie tu pedofilia ?

Gość Laura1233
a dlaczego lecą na młodsze ? proste ,że młode ciało , ładniejsza twarz bez zmarszczek itd jest bardziej pociagająca niż już lekko podstarzała żona. Oczywiście niektorzy tą żonę kochają i nie odejdą do innej ,ale wielu zdradza z młodszymi kiedy żona straci już w ich oczach bo ciało już nie takie , twarz też...zycie

Gość Laura1233
gość- ona się z nim zakochała naprawdę z tego co mi opowiadała choć ludzie sie dziwią co ona robi z takim starszym ... Biedny on też nie jest ,ale nie sądze żeby była nim dla pieniędzy A on widocznie tez już żony nie kochał skoro odszedł do innej więc nie ma co tylko na nią winy zwalać

Gość gość
Ako-chan - jestes gimgównem albo masz mentalność gimbusa, nie potrafisz wyrażic swojej opinii tylko ''chore'' :D Kiedyś dziewczęta w wieku 12-14 lat wychodziły za mąż za starszych mężczyzn, chłopcy w tym wieku nierzadko zostawali głowami państw. Czy to dobrze czy zle...nie wiem. Wtedy nie było czegoś takiego jak ''pedofilia'', to nasz wynalazek XX i XXI wieku. To naturalne, że młode dziewczyny wolą starszych ale bez przesady, 50 latek z 15-16 latką? to na 99% układ za kase a nie z miłosci, co innego 16 latka i 30latek

Gość Laura1233
no własnie np moja babcia miała 17 lat jak była już mężatką i urodziła moją mamę

Gość Heniu
"Dojrzalsze kobiety też szukają sobie młodych kochanków z naciskiem na słowo młodych" - ta, wiele razy byłem zaczepiany przez panie 40+ (a nawet 30+) które brały mnie za studenta - chciały postawić drinka itp. - wiadomo o co chodzi :) Oczywiście same głupsze do mnie startowały - te obyte od razu zauważały, że nie jestem jakimś utrzymankiem czy biedakiem i odpuszczały. Ale tak to już jest.

Gość gość
Pedofile wykorzystują dzieci przed okresem dojrzewania i to jest chore. Natomiast seks z nastolatkami jest normalny i naturalny z biologicznego punktu widzenia. Natomiast kwestie prawne są różne. Najczęściej minimalny wiek przyzwolenia prawnego jest od 14 do 16 lat.

Gość gość
Same wykorzystywalyscie.cos a.jak juz wasz czas minal to kazda potepia. Moje kolezanki na studiach mialy mezczyzn kolo i po 30 a teraz majac 30 czepiaja sie, ze jestem z mlodsza. Typowe myslenie lewakow. Kali krasc krowe dobrze ale Kalemu krasc krowe zle. Od razu jakisc pocisc o pedofilach a przeciez w Polsce seks dozwolony jest od 15 roku zycia.