Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębiona..

Nie ma już ludzi szlachetnych

Polecane posty

Gość przygnębiona..

Wszyscy tylko krytykują, wyrażając swoje subiektywne zdanie, nie mają czasu na takt, na wyrozumiałość i wytłumaczenie czegoś komuś, byle tylko pokazać swoją siłę, opluć i wyśmiać.

Gość bimbalino
niech się motłoch zabija o materialne dobra do grobu nikt nic nie wezmie

Gość gość
gość powyżej piątka!!!! nie ma szlachetnych ,nie ma ambitnych,nie ma honorowych kulturalnych z zasadami i moralami są sprzedajczyki za kasę szerzy się k*******o -obłuda na co dzień to norma ,kasa kasa kasa do grobu -choćbyście chcieli nie zabierzecie !!!!!!! :D

Fakt, do grobu nie zabiorę, ale mam komu dać. Pracuje się dla siebie i dla rodziny. nie jestem hipokrytą, nie wmawiam wszystkim dookoła że pracuję tylko dla dzieci, bo pracuję i zarabiam głównie dla siebie. Wierzę jednak że moje dzieci na tym skorzystają. Dzisiaj nie ma miejsca na delikatność. Jakkolwiek nie spojrzysz na świat, wyrozumiałość często obraca się przeciw. Kiedyś miałem miękkie serce - dzisiaj mam i twarde serce i twardą d**ę - oczywiście nie dla rodziny. Takie opowieści jak wpisy powyżej dwoje gości - bez obrazy, uważam za relikt przeszłości.

Gość bimbalino
jeżeli to ze pracujesz dla siebie i dzieci i zdobywanie dóbr materialnych sprawia ci satysfakcję to w porządku , często jednak cena takiego życia bywa zbyt wysoka ale do takiego wniosku często dochodzi się post factum :) a żywe relikty przeszłości zanim skamienieją mogą mieć swoje na ten temat zdanie :D