Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wąsik PROBLEM

Polecane posty

Gość gość

mam problem i potrzebuje porady... po usunieciu (i po wyrwaniu pincetą i kremem) włosków nad górną wargą zostaje mi ciemny odcień cery i nadal wygląda tak jakbym miała wąsika w jaki sposób pozbyć sie tego ciemnego odcienia??? dodam ze mam ciemna karnacje... męczy mnie zakrywanie tego podkładem w sumie to i tak nie zdaje egzamninu bo i tak troszke widac... prosze o pomoc.... czy sa jakies preparaty rozjasniajace cere?

Gość jaq
witamina c ma takie działanie. możesz zrobić sobie serum (poczytaj na wizażu) albo kupić gotowe np. flavo c. z innych to może kwas np. acne derm. stosuj na noc. nie opalaj.

Gość gość
Pamietaj zeby swiezo wydepilowane miejsca nigdy nie opalac, a nawet w pochmurny dzien uzywac kremy z filtrami, bo takie miejsca sa jednak lekko podraznienia i łatwo o powstanie nowych przebarwien

Gość gość
czy sok z cytryny albo z kiwi ( te owoce maja duzą ilość wit.C) moze rozjasnic cere>?

Gość gość
Jak chcesz miec dodatkowo jakąs wysypke albo alergie to tak :) Pomysl sobie czym są te owoce posypywane.

Gość gość
Podobno sok z cytryny jest dobry na cere,ale tylko jesli nie masz cery wrazliwej.