Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tematu qw22

sukienka odpowiednia dla mojej figury?

Polecane posty

Gość autorka tematu qw22

mam figurę gruszki chyba najgorsza jaka może byc :( od pasa w górę noszę rozmiar 40 i od pada w dół 42-44 :o mam 175 cm wzrostui ważę 77 kg :o myślicie że dobrze będzie mi w tej sukience? chciałabym założyc ją na chrzciny pewnego dzieciaka. http://allegro.pl/kolorowa-sukienka-tunika-roz-44-great-shop-i3317874711.html

Gość autorka tematu qw22
wypowie sie ktoś?

Gość gość
juz byl taki temat twój temat ile razy mozna >????

Gość lenoxa__
Moim zdaniem ta sukienka jeszcze bardziej poszerzy Cię w biodrach.

Gość autorka tematu qw22
no to jaka sukienka jest dla mnie?

Gość gość
polecam raczej nosić dopasowane ładne bluzeczki i spódnice w kształcie litery A, midi, bluzki mogą mieć np. żabot, mogą być kolorowe, spódnica gładka, to wyrówna proporcje

Gość gość
ladna :-)

Gość gość
straszna TANDETA, ja juz nigdy nie kupię ubran na allegro, cienkie przeswitujące szmaty

Gość gość
musisz wybierać rozkloszowane spódnice i sukienki, bo takie jak pokazałaś podkreślają biodra. To dla kogoś kto ma wąskie bioderka

Gość gość
Jakbyś ważyła 10 kilo mniej, to nie miałabyś takiego problemu i mogłabyś zakładać wszystko :/

Gość gość
zadna, z takim sadlem sie nie chodzi w sukienkach sukienki sa dla dziewczyn ,ktore maja rozmiar 34,ewentualnie 36 ujdzie

Gość gość
Spódnica dobra. Zależy jakie masz nogi, czy też grube czy raczej fajne, bo różnie z tym u gruszek. Pomierz ciemne sukienki np. granatowe z czymś przy biuście, a najlepiej z dekoltem. Jeśli nie chcesz nosić dekoltu to postaraj się by w okolicy biustu i ramion miała ona coś jaśniejszego np. jasną koronkę, jakieś kamienie, marszczenia, lub inny kolor. Spódnica powinna być o kroju prostym, na pewno nie obcisła, taka jak jest w tej sukience jest bardzo dobra, ale kieszenie to dodatkowe warstwy materiału na biodrach. Polecam koniecznie sukienki z szyfonu czy innych lekkich bardzo materiałów, nie przytłaczaj takiej sylwetki ciężkimi materiałami. Jeśli kupujesz spodnie, to kupuj lekko elastyczne, bez kieszeni z przodu! koniecznie! zacznij się ubierać bardziej elegancko, np. eleganckie spodnie o lekko zwężanych nogawkach i lekka koszula czy ładna bluzka. W eleganckich materiałach zazwyczaj wygląda się szczuplej niż w zwykłej bawełnie.