Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1234

CZY MOJ FACET MNIE NIE SZANUJE?

Polecane posty

Gość zalamana1234

od niedawna mieszkam z moim facetem. takto jest dla mnie naprawdę kochany, wspiera mnie, spędza ze mną dużo czasu itp.. jednak ostatnio podczas kłótni powiedział do mnie 'zamknij sie'..na drugi dzien powiedzial ze to dlatego ze za glosno krzyczałam i się zaczął przytulać na zgodę. potemw szystko było ok. jednak dziś rano, jak coś tam robił w kuchni, widziałam że zrobił herbatę więc chciałam mu pomóc i wyjęłam juz jak się zaparzyła, na co on 'na c**j to ruszasz? kazał ci ktos?' w ogole tego nie rozumiem..powiedziałam ze nie bede z nim teraz rozmawiac.. i sie nie odzywamy do siebie. moze ja przesadzam? moze chcial sobie po prostu zrobic mocniejszą herbatę? ale z kolei mogl bardziej kulturalnie powiedziec;/ wiem ze mnie bardzo kocha, mowi ze mnie szanuje itp. ale to czemu w takim razie tak sie do mnie odniósł? wiem ze nigdy mnie nie uderzy bo tak naprawde to dobry chlopak,tylko troche zagubiony.. ale co mam zrobic, nie odzywac sie do niego poki nie przeprosi czy powiedziec mu ze sobie nie życze takich odzywek?

Gość Wincenty Trzepacinski
Tyle dobrych facetów jest samotnych

Gość gość
Czytając te wasze żalenie się dochodzę do wniosku, że muszę przestać szanować kobiety by nie skończyć samotnie.

Gość gość
no i wychodzi szydło z worka ;) trzeba pamiętać że ideałów nie ma a reszta to kwestia dotarcia lub zgrzytów

Gość Wincenty Trzepiecinski
A mnie żadna suka nie przygarnie