Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt Męża na Żonie

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie Mam takie pytanie. Związałem się z zamężną kobietą z dwójką dzieciaków. Niedługo mamy być razem. Pisze mi że nie chce z nim już współżyć, ale pisała mi że ją g****i że się broni ale ma za mało siły. Ale z drugiej strony pisze mi o swym mężu że jest podły świnia i wgl ale też pisze że ma dobre serduszko to są jej słowa, wiem że ja g****ił kilka razy ona tak twierdzi, mąż jest w domu co weekend, wiem że może uciec do siostry bo blisko mieszka ale nie chce, teraz pojechała z nim na wesele do innej miejscowości i muszą spać w hotelu ale napisała mi że będą spać w jednym pokoju i w jednym łóżku. Czy to możliwe gdy mąż ją g****i a ona może spać z nim w jednym łóżku???? Czy to możliwe że tak może zrobić po tym co jej zrobił???? Proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobić mysleć czy mnie oszukuje. Jak się zachowują kobiety po czymś takim?? Z Góry dziękuję

Gość gość
nie mam pojęcia, ale wydaje mi się ze jest to możliwe. Ona go nienawidzi, ale nie jest w stanie zrobić inaczej, to efekt długiej przemocy psychicznej ze strony męża. Jest do niego tak przyzwyczajona, że wydaje jej się, że skoro on ją bierze siłą, to nic gorszego być już nie może, wiec dla świetego spokoju spi obok niego, bo wiem, że gdyby wstała i nie chciała go widzieć to mogłoby być jeszcze gorzej.... a tak to ma spokój. Wiem, że brzmi tragicznie, ale jest taka opcja że np właśnie tym ta kobieta się kieruje

Gość gość
straszne, współczuje tej kobiecie. oby do Ciebie uciekła

Gość gość
nie wiem co ona próbuje osiągnąć takimi wyznaniami, ale radziłbym Ci zachować ostrożność

Gość gość
ciężko mi wyobrazić sobie to, że regularnie gwałcona kobieta regularnie seksi się na boku ze swoim kochasiem

Gość gość
Tylko że my nie sypiamy razem, ja to rozumie, on mi mówi że się brzydzi zdradą, i poczekamy z tym jak dojdzie do rozwodu

Gość gość
czlowieku,jesli to prawda to daj sobie spokuj.ona potrzebuje terapii,bo inaczej bedziesz mial pretensje,ze ona w te klocki troche nie tego:Pbo nie wierze,ze polubi seks tak po prostu po czyms takim.badz realista,jej nie pomoze milosc tylko dobry specjalista.7 lat pracowalam w policji wiec wiem cos o g***tach.

Gość gość
Powiesz jak może dowody zgromadzić, bo to nie jest takie proste, wiem że razu uderzył swojego syna i zrobiła zdjęcie, ale nie poszła na obdukcje bo się bała

Gość gość
11:45 jesli nie poszla na obdukcje i nie ma sladow g****u to musztarda po obiedzie.w przypadku kolejnego g****u lub jakiejkolwiek przemocy natychmiast na obdukcje bo jej maz czuje sie bezkarny.tymbardziej,ze kiedys maz moze sie posunac znacznie dalej i zrobic z niej kaleke.

Gość gość
ok dzieki wielkie

Gość student resocjalizacji
Przeprowadzam badania na temat "Przemoc psychiczna w związkach partnerskich a dalsze życie ofiar". Jeśli jesteś osobą pełnoletnią i kiedykolwiek doświadczałeś/łaś przemocy psychicznej ze strony partnera, dziewczyny/chłopaka, żony/męża to wypełnij tą ankietę! Jeśli znasz osobę która doświadczyła przemocy psychicznej udostępnij jej ankietę! Pamiętaj, że przemoc psychiczna to również krytykowanie, szantażowanie czy agresja słowna. Potrwa to chwilę a bardzo mi pomożesz. http://profitest.pl/s/9273/uIdEuPmC3Y0y5ZYk