Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleś koleś

ona ma a ja nie...

Polecane posty

Gość koleś koleś

siema, mam 34 lata i chyba mam problem ale nie wiem jak go rozwiązać. wstydzę się lecieć z tym od razu do lekarza nawet nie wiem do jakiego miałbym iść. ale do rzeczy. mam od pół roku nową kobietę, często się kochamy bo ona ma często ochotę i staram się sprostać jej oczekiwaniom, prawie za każdym razem potrafię doprowadzić ją do orgazmu, a sam nie szczytuję mimo że (przepraszam za wyrażenie) piłuję ja nawet godzinę i nic...

Gość koleś koleś
czy tylko ja mam taki problem?

Gość gość
a staje ci czy nie?

Gość koleś koleś
tak staje mi piszę przecież że nawet godzinę ją hebluję i nic

Gość gość
ale jak to mozliwe? jak juz masz wzwod to juz nic? nic nie czujesz podczas tego "pilowania"? ona dojdzie i co dalej?

Gość koleś koleś
dalej ją bzykam, zmieniam pozycje, jest mi dobrze ale gdy czuje jakbym miał już dojść to nagle wszystko się kończy i wacek opada. przez godzinę się bzykać i nie dojść? porażka

Gość gość
czyli orgazmu nie czujesz a opada ci? a moze jakis slabiutki? zawsze miales mocne i moze teraz jestes po prostu rozczarowany

Gość koleś koleś
kiedyś nie miałem żadnych problemów z dojściem, mogłem tryskać nawet po 5 minutach, ale się powstrzymywałem żeby dogadzać partnerce, a teraz nie ma przyjemności ani wytrysku

Gość koleś koleś
nawet jak ona mnie pieści oralnie nie mogę dojść

Gość gość
a kiedy sam ze soba to robisz to dochodzisz? przepraszam za takie intymne pytanie z góry

Gość koleś koleś
nie ma szans, sam nie dojdę

Witam -przyczyna musi gdzieś tkwić ....ale ma podłoże psychologiczne albo jest początkiem jakiś schorzeń i organizm daje znaki -najlepiej wybierz się do urologa ( przecież jej nie musisz mówić ) Dziwi mnie tylko czego Twoje kobieta nie wysłała Cie do lekarza , pół roku to już troche czasu,pozdrawiam

Gość gość
czyli tzw walenie gruchy tez nie wchodzi w gre, bo i tak nie dojdziesz? bo gdybys sam dochodzil, to moglby byc np efekt tego ze zbyt dlugi zas nie miales partnerki i przyzwyczailes sie do samostymulacji

Gość koleś koleś
pół roku jestem z nią w związku, ale kochamy się dopiero od miesiąca. nie jest to jakiś super poważny związek i może dlatego ona się tym nie martwi

Gość koleś koleś
nie miałem partnerki od roku, ta małolata mnie strasznie podnieca, na każdym spotkaniu jestem na nią napalony, a potem jak przychodzi co do czego to nic z tego nie wychodzi.

Gość gość
Hm, czy jest to zwiazek bez zobowiazan? bo jesli tak, to moglbys np umowic sie z jakas inna laska i sprawdzic czy ci sie uda dojsc, bo moze ta ma na ciebie jakis wplyw ktorego sobie nie uswiadamiasz i przez to nie mozesz dojsc

Gość gość
małolata? ile ma lat? bo moze to cie gryzie ze "deprawujesz" mloda i z tego powodu...

Gość koleś koleś
może podświadomie czuję się dla niej za stary, nie wiem, może boję się jej rodziców? hehe jest to związek bez zobowiązań, ona nie oczekuje ślubu, ale jak na razie na horyzoncie nie ma żadnej innej która by na mnie działała. a ta malutka na mnie działa tylko co z wytryskiem? może ona sama jeszcze się za bardzo nie zna i nie chce się odzywać na temat moich ewentualnych problemów

Gość gość
no widzisz, to moze byc powod... to ile ona ma lat?

Gość koleś koleś
piszę że małolata ale ona ma 23 lata. czyli mam iść do urologa tak?

Przyczyna gdzieś musi tkwić ...ale ma podłoże psycholgiczne albo gorsza wersja coś się rozwija . Hmmmm 23 lata ....na pewno robi sobie jakieś nadzieje i nie traktuje tego bez zobowiązań ,tego możesz być pewny.

Gość koleś koleś
i wierzcie mi że ma 23 lata a potrafi tak nade mną dominować tak się pięknie bzyka na jeźdźca że rozpala mnie to do czerwoności tyle że nadal nie mam wytrysku

Gość koleś koleś
pani Racjonalistko123 tak pani myśli, że młodziutka mogła się zakochać?

Gość gość
chciałam to juz wczesniej napisac, ale doszlam do wniosku, ze do mezczyzny to nie dotrze...bo dojdzie do wniosku, ze na pewno nie bo mowila co innego. na stowe sie zaangazowala

Gość koleś koleś
nie chcę jej skrzywdzić, wydaje mi się że wiem jak postępować z kobietami ale może mi się tylko wydaje skoro żona ode mnie odeszła po 8 latach małżeństwa mówiąc że jej się znudziłem i że nie wie co we mnie widziała że woli robić karierę bo ją znudziłem i już mnie nie kocha.

Gość gość
i teraz pytanie jak ty to rozegrasz, czy bedziesz ja dalej bzykał i zlamiesz jej serce na zimno, czy jakos to rozwiazesz

Gość gość
samo to, ze 5 miesiacach dopiero poszla z toba do lozka oznacza ze nie jestes dla niej tylko przygoda

Gość koleś koleś
to teraz nie wiem co mam robić mam mętlik w głowie, szukałem kobiety której się spodobam i która mnie się spodoba, bo jak chyba każdy facet potrzebowałem seksu. ona mi wpadła w oko, podrywała mnie i wskoczyliśmy do łóżka. nie kontroluje mnie, jest wspaniała, ale nieraz jak się rozstawaliśmy to widziałem w jej oczach łzy, pytałem czemu płacze bo myślałem że zrobiłem jej krzywdę mówiła że to nie przeze mnie i wychodziła. może macie rację i ona się zakochała? kurde, muszę teraz na nią bardziej uważać, nie mogę jej skrzywdzić