Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna miec 20 lat i narzeczonego?!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Smiesza mnie ludzie ktorzy w wieku 20 albo 20pare lat szykuja sie do slubu,to chyba tak tylko w polsce:)przeciez 20 lat to jeszcze rok temu byla nastolatka!! Dzieckiem,a teraz do slubu sie takie szykuja a nie moga pomyslec o ksiazkach i nauce przeciez to dzieci

Gość socjolozkaaaa,29
co w tym dziwnego ciemnigorodzie?:P .....nasze Babki zenily sie jak mialy 18!!!!!! mylisz sie...z tym ze Polska jest tak do przodu i polacy sie tak wczesnie zenią....bo w Hiszpani i krajach ameryki poludniowej zenia sie zgodnie z prawem juz 15 latki!!!! w USA , Niemczech i Anglii...zaczynaja uprawiac seks jak maja 13-16 lat!!!!...a u nas statystycznie wg badan 18-19 lat to jest wiek inicjacji...:) Ostatnio bylam na rozmowie kwalifikacyjnej w pewnej Wielkiej firmie ,staratowalam na stan.referenta ds marketingu....Ja przed 30 tką....a inne dziewczę bylo takie mlodziutkie,niska,drobna,dziecieca buzia,piszczacy glosik,grzeczny koczek i babcine kolczyki..Mysle se na bank ona ma 14 lat..!!! A wracalam z nią samochodem...(ONA MA PRAWO JAZDY!!!! )I CO SLYSZE?...ONA MA MĘŻA...ONA MA 2 DZIECI!!! ONA MA 2 KIERUNKI STUDIOW!!....SZOK:) skąd to przestarszone piszczące,drobne dziecko wie jak sie robi dzieci?:)

Nie wiem co się tak dziwisz? Wyszłam za mąż w wieku 18 lat,Mam dwoje doroslych dzieci.Małżeństwem bardzo udanym byliśmy 44 lat, niestety mąż zmarł i jestem sama.Prowadzę własną firme i calkiem dobrze sobie radzę.