Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla1234321

Wiecie co zrobiłam?

Polecane posty

dawaj maila z małpką :D:P hehe musze leciec... a chetnie kontynuowalbym ta rozmowe... :P :)

Gość gość
takich dziwek jak ty to ten twoj roochacz może miec na pęczki, bo ty nie jestes nikim wyjątkowym, jesteś zwykłą głupią dziwką, która w dodatku wszystko wyrzyguje na forum.

Gość blablabla1234321
Widzę, że nie ogarniasz tematu :D Więc nie wiem po tu wylewasz swoje żale? :) No podam, podam: frutituti222@wp.pl (wiem, że bardzo fajny, ale nie miałam pomysłu, to jedyne, co przychodziło mi do głowy), miłego wieczoru :)

Gość gość
On cię posuwał tyle razy za darmo, a teraz ty niby mu zapłaciłaś ale za co? za to że jesteś kurvą i dałaś mu opróżnić w sobie jego wory? jesteś tak bezdennie durna, że aż żal mi cię głupia dziwo. A teraz zgrywasz taką ważną i że niby szukasz nowego kutasa do skakania po nim? jesteś takim głupim pustym dziwskiem, nie jesteś nikim wyjątkowym, żeby ktoś miał o ciebie walczyć i ten twój chłopak szybko to zrozumie, bo takich dziw jak ty może mieć na pęczki.

Gość gość
Również szacun dla autorki, fakt musiała znizyc się do jego poziomu, ale męskie dziwki traktuje się jak męskie dziwki. Choć nie wierze by czegoś się nauczył, jak mówi mój mężczyzna "kurwiarz to charakter, tacy się nie zmieniają"...

Gość blablabla1234321
Daaaalej, jeszcze chętnie poczytam! :D Przykro mi, że jest tylu sfrustrowanych i nieszczęśliwych ludzi :*

Gość gość
Głupia łatwa dziwa, która cieszy się w sumie nie wiadomo z czego...

Gość gość
A ja sie nie zgodze dobrze zrobila. bardzo dobrze zrobila i pisze to jako facet. nalezalo mu sie autorko nawet nie wiesz jak on sie teraz zle czuje jezeli naprawde tyle razy dzisiaj dzwonil to napewno cos zrozumial wogule nie rozumiem komentarzy ze autorka jest dzifffka co wy gadacie w ogole ona nie puscila sie z jakims przypadkowym gostkiem :D tylko poszla do lozka z wieloletnim partnerem a na koniec mu zaplacila bravo :D

Gość blablabla1234321
Nie uważam się ani za głupią, ani za łatwą, a już na pewno nie jestem dzi*ką :) Nie pisałam tutaj po to, żeby ktoś mnie oceniał czy pisał jaka to ja nie jestem, musiałam się wygadać i tyle :D Ale spokojnie, chętnie poczytam jeszcze parę ciekawych hejtów 🖐️

Gość gość
nie jestes dziwka ale jestes tyle samo warto co ten twoj pozal sie boze fagas jestescie siebie warci niewiem czy on to odbierze jaka nauczke watpie w to bardzo ale wmawiaj sobie on pewnie znajdzie sobie inna naiwna panienke ktora bedzie pieprzyl wogule nie myslac o tobie a ty jeszcze nie raz bedziesz myslec o tym co zrobilas

zabawne jak zgorzkniali sa faceci ktorym na co dzien brakuje kobiet. zamiast kogokolwiek oceniac, lepiej po prostu bys z nia pozartowal, albo po prostu z niej sie posmial, albo posmial sie z siebie... ;) tak czy inaczej jestesmy zbyt mlodzi zeby sie zadreczac... :P :)

Gość gość
Dobrze zrobiła podziwiam cię :) fajna z ciebie babka. Pozdrawiam