Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla1234321

Wiecie co zrobiłam?

Polecane posty

hheheheh :D:P no nie mow ze balabys sie polatac na gumie hehe warszawskie noce... :D:P ej ale spoko, lubie cie, dla ciebie zaczne czytac poezje hiku, i zajme sie malowaniem akwarela... :D:P hhehehe

Gość gość
No to ladnie go zalatwilas :D tylko uwazaj teraz na siebie kochana, bo on moze byc wkurzony. Pozdrawiam. Amelia.

Gość blablabla1234321
W Warszawie byłam 2 razy w życiu, z czego raz na wycieczce w podstawówce :D Ej, nie przesadzaj! Z tą poezją i tym malowaniem to już lekkie przegięcie chyba :P

Gość blablabla1234321
Dzięki Amelia :) Właśnie zastanawiam się, co on teraz zamierza zrobić, na razie siedzę u rodziców i czuję się tu bardzo bezpiecznie, a potem zobaczymy.

specjalnie dla ciebie romantyczko... :D:P moje wczorajsze nuty przez ktore nie udalo mi sie wrocic do domu :D:P heheh youtube.com/watch?v=dIvP1eTb820 youtube.com/watch?v=FI-D90D4s3o youtube.com/watch?v=4EPzcDu175Y

Gość blablabla1234321
Nie żebym była niemiła czy coś, ale to ostatnio to w ogóle jakaś masakra! :D Ale doceniam, ślicznie dziękuję 🌻

dziewczyno!!! no co ty!!! :D to ostatnie to najlepsza rosyjska transowa woklalistka... :D:P dorabiam do tego linie melodyczna na saksofonie i jak skoncze poleci w operze ... :D:P

Gość blablabla1234321
*ostatnie :)

Gość blablabla1234321
Mówisz? :D No dobra, to wierzę na słowo, ale więcej takich hitów już nie chcę :P

Gość blablabla1234321
Oczywiście, że rozrywkowa, po prostu ten ostatni link to nie moje klimaty :D

Gość blablabla1234321
A proszę bardzo :) youtube.com/watch?v=pyewz3w3pnA youtube.com/watch?v=h_L4Rixya64 youtube.com/watch?v=rNF_eb6iO5M

zupelnie inny klimat niz moje... ale fajne... ;) foo fighters sam lubie... zabawne jak bardzo my mezczyzni i wy kobiety sie roznimy... :P:) pewnie ostro bys walczyla o sterownik do radia w moim aucie... :D hehehe masz buziaka :****** nich inni patrza i zazdroszcza... :*

Gość blablabla1234321
Są genialni! :) To fakt, bardzo się różnimy, ale to chyba dobrze. Nigdy nie jest nudno, zawsze coś się dzieje :P Nie walczyłabym, mam płytkę z ulubionymi piosenkami do swojego autka :P także spokojnie mógłbyś sobie słuchać tego ruskiego disco polo :D Och! Po takim buziaku to nie wiem czy dzisiaj zasnę! Ale co mi tam, masz też 👄

nie no to teraz obudzilas we mnie zbereznika :D hehe myslisz ze na jednym sie skonczy ? :D dawaj maila :P :D

Gość blablabla1234321
No nie wiem, nie wiem :D Za łatwo byś miał! :( A tego przecież nie chcemy, prawda?

fakt mnie interesuja glownie randki to 6-ciu przystankow maksymalnie, a tak musialbym do ciebie dojezdzac polskim busem :D:P ehhehe dawaj dawaj slonce bo sie niecierpliwie... :P :)

Gość blablabla1234321
Powinieneś napisać, że za mną pojedziesz na koniec świata, nawet hulajnogą! Zero romantyzmu, podpadasz mi! :D To by było zbyt proste z tym mailem, a Ty za słabo mnie namawiasz! :P

Gość blablabla1234321
Aż taki pewny siebie jesteś? :D No dobrze, w takim razie proszę :) ###-###-### :*

a co my bysmy robili na koncu swiata...?!? sklepow z torebkami nie ma, kolezanek nie ma... tylko ja bym Ci zostal ;P :) a znajac ciebie nie dala bys mi ani chwili wytchnienia, a ja jestem tylko facetem, potrzebuje czasu na "doladowanie"... :D:P hehehe

Gość blablabla1234321
Muszę przyznać, że NIESTETY masz rację :) Z tym końcem świata to trochę przesadziłam, ale tu chodzi przecież o samą deklarację, nikt Ci póki co nie każe za mną ganiać aż tam :D Początek znajomości, a Ty już asekuracyjnie piszesz, że jesteś tylko facetem? Podejrzane :D Ale spokojnie, będziesz miał czas na chwilę wytchnienia, możemy czasem nawet mecz obejrzeć przy piwku, nie mam nic przeciwko ;) jest wiele opcji

a nad ranem troche czulosci, szybki seks i do pracy? :P juz ja was znam... chcesz mnie tylko przeleciec i porzucic... :P nie gadam z toba... :P :D hehehe

a ja myslalem ze bedziesz miloscia mojego zycia... :D:P bardzo sie na tobie zawiodlem.. .:DP ehhee

Gość blablabla1234321
Zero czułości, żadnego seksu a Ty owszem, do pracy :D Ja będę leżeć sobie w wyrku i pachnieć :) Dobra, przyznam się, przejrzałeś mnie po całości, rzeczywiście taki miałam plan, no ale nie mów, że Ci on nie odpowiada? :D

Gość gość
nie ogarniam tego tematu. dziwa dala mu du py, zostawila mu kartke i 200 zl i teraz cieszy sie kurvisko w sumie nie wiadomo z czego? że sie w tobie spuszczal kurvo? z tego sie cieszysz?

hehehe droczysz sie ze mna? :D ehhe no nie moge... :P hehehe dobra w tym jestes! jeszcze mnie podrywa no... :D:P

Gość blablabla1234321
Mogę być miłością Twojego życia, nie mam nic przeciwko :D

Gość gość
głupie kurvisko, aż mi cię żal :) obrzydliwa puszczalska szmata