Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

Torbiel jajnik!

Polecane posty

2 M-ące temu dowiedziałam się od mojego gina iż mam torbiel na prawym jajniku wielkości 4mm. Moje pytanie brzmi jakie jest prawdopodobieństwo że test ciążowy może pokazać wynik pozytywny...W tym miesiącu nie pojawiła się u mnie @ ani żadne plamienie ,@ powinnam mieć 6 dni temu i nic? :( Test wyszedł z dwoma kreseczkami jedna z nich była blada. A słyszałam że testy właśnie mogą wyjść pozytywnie?

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę z 3 cm torbielą na jajniku, lada dzień będę rodzić.

Gość gość
ja miałam torbiele kilka razy i nigdy test nie wyszedł mi pozytywnie, więc sądzę że u Ciebie to ciąża :), zwłaszcza że nie dostałaś miesiączki

Gość gość
ja od tej 3 cm torbieli. Dodam jeszcze, że gdy była ona większa i z jej powodu spóźniał mi się okres test nigdy nie wyszedł pozytywny. A jak zaszłam to dwie kreseczki były. Więć możesz sie pomału cieszyć

Dziękuję kochane za zainteresownie moim pytaniem :) W poniedziałek idę do gina ale chciałam jeszcze tu na forum zapytać. Martwię się troszeczkę moim stanem . Pierwszy raz od diagnozy tego torbielą zatrzymała mi się miesiączka i test wyszedł pozytywny,a @ zawsze miałam :)

Gość gość
nie ma się co martwic na zapas, a powiedz brałaś jakieś leki na ta torbiel i czy to była torbiel zwykła, czy jakieś inne cholerstwo?

Lekarz nie podejmował żadnego leczenia ,dostałam @ jedną ,drugą o czasie jak zawsze...co 29-30 i nic. Teraz nie dostałam @ chociaż myślałam 8 dni temu że to już? Ale bóle nagle ustały ,teraz chwilami pobolewa mnie jajnik ogólnie dół podbrzusza dziwnie ciągnie do dołu.

Gość gość
macica się rozciąga :)

Gość gość
Dziwna2013 gratuluje !!!mam nadzieje,że ja też niedługo zobaczę dwie kreski!!!

Gość gość
to byc może śladu po torbieli juz nie ma nawet, ponieważ torbiel zwykła z pęcherzyka ( a pewnie taką mialaś ) wchłania się w przeciągu 1-3 cykli

Gość gość
powodzenia :)