Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oczyzaplakane

Już nie wiem co robić... doradźcie ! :(

Polecane posty

Hej kochane, może i to głupie że tu pisze, ale już nie wiem co pisać. Tak strasznie mi się ostatnio nie układa, że już mi się żyć odechciewa. Nie dość, że nie mam pracy wys. i rozniosłam 300 CV i wszędzie słyszę tylko ze brak doświadczenia- powiedzcie mi gdzie ja mam to doświadczenie zdobyć jak nigdzie mnie nie chcą na dodatek mój związek po ponad trzech latach przeżywa taki kryzys że szok, postanowiliśmy zrobić sobie przerwę... nie mam z nim kontaktu tylko od wczoraj ale ja go tak kocham, że już nie mogę tak strasznie za nim tęsknie, tak bardzo mi zależy, a boje się że wszystko się rozpadnie. Dzisiaj dopadła mnie taka chandra, że nic mnie nie cieszy, od rana nic nie jadłam praktycznie nie piłam tylko płacze w poduszkę. Nie wiem czym się zająć żeby nie myśleć o swoich problemach, żeby nie myśleć... o NIM doradźcie mi proszę!

Gość gość
wyjedz z tego kraju

myslalam o tym, tylko ze nawet za granica za bardzo nic nie ma, wys kilka cv na produkcje i na pole do warzywek i tez wiecie co? NIC. ja nie wiem czy jest takie wielki bezrobocie, czy ja jestem tak beznadziejna ze nie chca mnie nawet na okres probny!

a nie! sklamalam, wiecie gdzie mnie chcieli? na praktyki DARMOWE bo bylam oslem na zawalonie, przynies, podaj, pozamiataj, a ja sie tak bardzo staralam bo myslalam ze mam szanse na prace potem a jak zanioslam podanie na glupi staz mi podziekowali i z ryjem na mnie ze co ja sobie wyobrazalam. No ludzie litosci!

Gość gość
moze poducz jezyk i na opieke

Może szukasz w złych miejscach, w zawodach do których nie masz odpowiednich kwalifikacji. Z tego co widzę praca jest - tylko nie każdy chce ją wykonywać.

w zasadzie partnera ma sie tez po to zeby sie wzajemnie wspierac. ty przechodzisz teraz ciezki okres i on proponuje przerwe? dziwne zachowanie.

Gość gość
trudno cos doradzić ja jestem w podobnej sytuacji, ale uważam, że kiedyś los się odmieni musi być dobrze Wiem, że pieniądze są potrzebne, ale może bys spróbowała z tymi bezpłatnymi praktykami wtedy się nabiera doświadczenia.