Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna29

DLACZEGO JESTEM TAKIM SMIECIEM I NIEUDACZNICĄ?

Polecane posty

Gość dziewczyna29

od kad pamietam mowiono mi ze jestem bardzo madra, bystra i inteligentna dziewczyna- ciotki, wujkowie, byli pracodawcy. ja jednak uwazam, ze jestem bezwartosciowym czlowiekiem- nie moge znaleźć pracy, nie umiem gotowac, nawet psa nie umialam wychowac- nie slucha sie i robi co chce. nie mam faceta bo interesuja sie mna tylko tacy, ktorymi nie warto zawracac sobie glowy (alkoholicy, wieczni imprezowicze, przestepcy, zonaci). jedyny co mi sie w zyciu udalo to 2 wspaniale przyjaciolki. nie wspomne o skonczeniu studiow i zdaniu prawa jazdy bo to standard. jak odmienic los i chociaz w 1/3 zyc jak ludzie szczesliwi?

Gość gość
zdejmij różowe okulary które założyli ci krewni piszesz o ciotkach a nie piszesz jak traktowali cię rodzice myślę że to co robisz w życiu to odzwierciedlenie wzorców jakie przekazali rodzice i to co on o tobie mówili gdybyś nie była zakompleksiona nie wybierałabyś niewłaściwych partnerów

Gość dziewczyna29
jak traktowali mnie rodzice- mama (osoba pracujaca w urzedzie panstwowym, niezle wyksztalcona)- uwaza, ze jestem madra osoba tylko brakuje mi szczescia. nigdy nie powiedziala mi, ze jestem nieudacznikiem. tata (pracownik fizyczny, po szkole zawodowej)- jest chwiejny. raz mowi jaka to jestem dobra innym razem jaka beznadziejna. mowi ze nic w zyciu nie osiagnelam, ze on w moim wieku.......poza tym wymaga ode mnie DUZO wiecej niz moich rowiesnikow (czesto rzeczy niemozliwych np swietnie platnej pracy. nie rozumie, ze bez znajomosci nie dostane sie do pracy w ministwrstwie)

Gość gość
no to masz odpowiedź: niestabilność emocjonalna twojego ojca raz niby zadowolony a raz wymagający i krytyczny mam takiego samego ojca wiec wiem jak to potrafi zachwiać samooceną

Gość zuria.
dobrej pracy bez najomosci nie moze znalezc 90% szukajacych wiec nie zaliczaj tego do nieudacznictwa. gotowac tez nie musisz umiec bo to nie jest wyznacznikiem wartosci czlowieka. co do psa to przeciez sa szkolki. skonczylas studia, masz prawo jazdy do niedawna jak wywnioskowalam pracowalas. wszystko jest w normie. nie jestes smieciem.

Gość gość
mi sie wydaje ze powinnas miec w******e na zdanie ojca, budowac powoli swoje poczucie wartosci, wymagac od siebie coraz wiecej a nim sie obejrzysz bedziesz innym czlowiekiem. powodzenia

Gość brzzózzka
Ja też jestem nieudacznicą :o

Gość THE KING
JESTES PENIS CZY CO???

Gość gość
od kad:Dfaktycznie madra:D