Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mysliscie o takim zachowaniu?Wazne.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zrobilismy mala imprezke przed blokiem.Siedzielismy sobie na lawece 5 osob i kulturalnie popijalismy sobie winko. pOTEM wlaczylismy glosniej muzyke i sasiadom zaczelo to przeszkadzac. I TO MLODYM LUDZIOM W IWEKU OK.25 lat. Dzis jakies glupie docinki- ida razem czyli ten sasiad z dziewczyna patrza sie cos pod nosem komentuja. A niedawno szli akurat bylam na powdorku i docinki ze tak falszowalismy ze co za matka bo ma dziecko. O co chodzi tym ludziom. Nawet starsi sasiedzi nic nam nie powiedzieli a tylko ci mlodzi.

Gość 36-lat
Wyobraź sobie że 60latki siedzą sobie i oglądają wiadomości,zamkną okno i po sprawie.Natomiast młodsi mają dzieci, pracują i chcą odpocząć, czasem czują zazdrość że ich młodość mineła, trudno zgadnąć, zależy do ludzi, Wystarczy przeprosić , uśmiechąć się i wszysko powinno być ok

Ja miałam gorszych sąsiadów, wystarczyło otworzyc piwo i usiąść na ławce,a oni zaraz rzucali ziemniakami,jajami albo jakimiś śmieciami. Non stop wzywali straż miejską i policję...

Gość gość
myślę, że jesteś głupią chamowatą gówniarą. A teraz jest lato i co ludzie mają okna zamykać, bo jakieś kurvy ze swoimi kolegami debilami robią imprezę na osiedlu? i ludzie mają zamykac okna i dusić się w gorączce? szkoda, że policji nikt nie wezwał, glupia szmato.