Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowaliłam

dowaliłam :( smutno mi

Polecane posty

Gość dowaliłam

jest facet. pracowalismy razem. podobal mi sie. on tez na mnie uwage zwracal w jakis tam sposob, ale moja chorobliwa niesmialosc wziela gore, w jego obecnosci zaczynalam sie trzasc, najpierw tylko milczalam, a potem kilka nieszczesliwych splotow wydarzen i ta moja niesmialosc sprawily ze on uznal ze ja jestem calkowicie niezainteresowana, i wszystko sie skonczylo. niedawno zakonczylam tam prace i stracilam go z oczu na zawsze :( stracilam szanse na cokolwiek

Gość prawictwo pospolite125
nie stracilas szansy mozesz zdobyc jego telefon//

Gość dowaliłam
aha, zadzwonie do niego i co powiem?

Gość dowaliłam
"to nie tak, tak naprawde jestem toba oczarowana"?

Gość Ameliaaaaaaaaaa
Skąd ja to znam .... jestem na etapie bycia nim oczarowaną, pracujemy razem, a ja się boję i wycofuję, boję się że z jego strony to tylko koleżeńskie miłe zachowanie

Gość gość
no ale szansa jest, a zrobisz co zechcesz..

Gość gość
w dzisiejszych czasach NIC nie stoi na przeszkodzie, by zaprosić faceta na kawę. Chyba was stać, niewiasty na dwie kawy? A potem on pokaże , jeśli jest zainteresowany.

Gość Ameliaaaaaaaaaa
Na kawy stać... jasne, tylko, że w pracy to nie tak łatwo, poza tym zawsze byłam mega nieśmiała. Uwielbiam jego oczy, miłe gesty spojrzenia, dlaczego w dzisiejszych czasach faceci stali się jacyś mniej bezpośredni, ja nie dam rady ...na szczęście teraz nie będziemy się widzieli troszkę więc będzie mi łatwiej odzwyczaić się

Gość dowaliłam
tylko, że kolesie mają to do siebie, że jeśli widzą, że laska jest zainteresowana i im to okazuje, biega za nimi, to ego im rosnie i traca cale swoje zainteresowanie, a tym wlasnie byloby zadzwonienie do niego, ujawnienie uczuc i zaproszenie na randke

Gość Ameliaaaaaaaaaa
Mi chyba byłoby łatwiej gdybyśmy już razem nie pracowali... zaryzykuj, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa :)

Gość Lenkaaaaaaaa21
moze na fejsie zagadaj ?:) Napisz coś w stylu " co tam w pracy ciekawego? jakieś nowości podczas mojej nieobecności" ? a potem rozmowa sama się rozwinie . Przynajmniej ja bym tak zrobiła :) Niepozornie zagadala , obczaiła grunt i potem może bym spytala ze moze przeniesiemy sie na telefon bo rzadko zaglądam na fejsa:) Powodzenia !

Gość dowaliłam
zadne z nas nie ma "fejsa"...

Gość dowaliłam
:(

Gość gość
a ile ma lat?

Gość dowaliłam
on ma 31

Gość dowaliłam
a co to ma do rzeczy?

Gość gość
no cóż, trudno się mówi, może straciłaś szansę a może on nie był zainteresowany - gdyby mu tak naprawdę zależało zawalczył by!

Gość dowaliłam
po pierwsze łączyły nas stosunki pracowe, wiec nie za bardzo miał duże pole do popisu, a po drugie jakies tam ruchy wykonywał, ale ja sie zachowalam jak sie zachowalam