Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na oszustów Worldstores Płock

Polecane posty

Gość gość

zostałam oszukana. Kupiłam łóżko 6.06.2013 a 8.06 telefon który jest na stronie sklepu został wyłączony. Korespondencja była meilowa do czasu kiedy zaczełam szukać informacji na temat Worldstores i trafiłam na strone http://wspolnypozew.com/forum/go/pozwy/sklepy /ewelmeb/174?pageSize=20&amp ;pageIndex=4

Gość gość
ja tez kupiłam tam łóżko 20 06 2013 i do dzisiaj nie mam i chyba raczj nie będe miała.dzisiaj mi napisał wiadomość że jutro ma dojechac to łóżko ale widze że to kłamstwo

Gość gość
niestety dałam się oszukać tak jak wielu innych, po wielu e-mailach i braku kontaktu telefonicznego zaczęłam podejrzewać iż coś jest nie tak, szkoda że nie trafiłam na tą stronę wcześniej, teraz nie musiała bym się zastanawiać jak odzyskam pieniążki bo o łóżku już mogę zapomnieć

Gość gość
temat dotyczy oszusta miasto plock chodzil przed swietami bozego narodzenia wpuscilam bo myslalam ze kto inny,, mowi do mnie nie wpusci mnie pani do srodka dobra wpuscilam bylam z mezem ,,podal sie za przedstawiciela firmy montujacej czujniki gazu/zeby nie bylo wybuchu/ spisal niby umowe i chce ode mnie 100 zl przedplaty koszt mial byc 200 zl....zle zrozumialam bo myslalam ze to przedstawiciel spoldzielni,,i powiedzialam ze do reki nie dam najwyzej wplace na konto spoldzielni ..obruszyl sie ja zrezygnowalam i mowi ze jak beda zakladac to i tak zapukaja,,,do dzis nikogo nie bylo,mialam szczescie ze nie dalam pieniedzy bobymk ich nie odzyskala

Gość gość
temat dotyczy oszusta miasto plock chodzil przed swietami bozego narodzenia wpuscilam bo myslalam ze kto inny,, mowi do mnie nie wpusci mnie pani do srodka dobra wpuscilam bylam z mezem ,,podal sie za przedstawiciela firmy montujacej czujniki gazu/zeby nie bylo wybuchu/ spisal niby umowe i chce ode mnie 100 zl przedplaty koszt mial byc 200 zl....zle zrozumialam bo myslalam ze to przedstawiciel spoldzielni,,i powiedzialam ze do reki nie dam najwyzej wplace na konto spoldzielni ..obruszyl sie ja zrezygnowalam i mowi ze jak beda zakladac to i tak zapukaja,,,do dzis nikogo nie bylo,mialam szczescie ze nie dalam pieniedzy bobymk ich nie odzyskala

Gość zostałam OSZUKANA
Witam wszystkich poprzednijów. Telefon nie został wyłączony, tylko on nogdy nie był dostępny. Kiedy ja zamawiałam meble, to kontaktowaliśmy się mailowo, a pan do mnie oddzwaniał z tego numeru, na który my jako klienci nie możemy się doddzwonić. Chcę wszystkich ostrzec. Uczcie się na moich błędach. Wystawili mi fakturę proformę i dlatego wpłaciłam im na konto zaliczkę na rzekomo materiały w kwocie 1800 zł a całość miała wynieść 3000zł. Zwodził mnie ten pan w mailach że czekają na niebieskie laminaty, które miały być w moim zamówieniu i one podobno były brane od innych producentów i czekają na nie, żeby wysłąć mi gotowe meble za 1 wysyłką. Odwiedziłam dziś Ul. Słowackiego w Płocku, na której miała się niby znajdować ta działalnośc. Okazało się, że tam mieszka jego przyrodnia siostra, które wogóle nie utrzymuje z nim kontaktów i nie wie co się z bratem dzieje (wcale się jej nie dziwię...) - też bym sę wyparła kooś takiego.. Często pod ten adres puka policja i pyta o pana Lendzińskiego. Ja jutro jadę zgłosić to przestępstwo na policję. Mam wszystkie dowody (maile, dowód wpłaty, fakturę), zobaczymy czy coś damy radę zrobić. Przeczytajcie uważnie tą wiadomość i uczcie się Kochani na moich błędach, bo okradli mnie ze strasznie dużych pieniędzy. Was z wysokiej kwoty pieniężnej okradli?? Dziś mija 1,5 mca jak meble miały do mnie dojechać i .... NIE MA ICH..

Gość gość
Obecny adres wedle faktury, która otrzymałam za paczkę 1 z 2 to Płock ul Krótka 7 m 2.Ja otrzymałam część zamówienia. Reszta nei wiem, kiedy bedzie i czy wogole bedzie. Obietnice droga mailowa, a brak mozliwosci kontaktu telefonicznego.Otrzymałam 2 paczki, ktorych łączna cena wynosi tyle, co miał wynosić cały kaszt. Obiecywali dostawe 3-5 dni, a to juz 3 tygodnie.

Gość gość
Policja zajęła sie nimi bo wezwano mnie na komende celem potwierdzenia takiej nie zrealizowamej transakcji

Gość gość
nie dopisałam, że to ja założyłam ten temat