Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

ostatnio miała urodziny , mój chłopak kupił mi na urodziny taką niebieską bluzkę ( znaczy można to nazwać tuniką ) strasznie mi się nie podoba -.- oczywisie powiedziałam mu że jest ładna , ale mi się nie podoba co mam zrobić ? przeciez nie powiem mu że jest brzydka bo będzie mu przykro ;x

Gość gość
ale jakiej pomocy oczekujesz? Głupie pytanie zadajesz.ubierz ja pare razy przy nim i z głowy

Gość gość
no ale jak mi się nie podoba to po co mam ją zakładać pomyśl ;x

Gość gość
ja pirdole ale tytuł ,jakby nie wiadomo o co chodziło.Niby jak mamy ci pomóc?Juz wakacje ,odrazu widac ,ze gimgówienko siedzi.Pomocy ze jej tunika sie nie podoba.Napisał ci ktos powyzej,ubierz zeby chłopak ja widział i masz spokoj na jakis czas.

Gość gość
No sorry ! ale chyba każdy mam prawo tu siedzieć i pisać o swoich problemach albo o tym co go dręczy , i o c**j się ciskasz nikt ci nie każe odpowiadać , znajdą się inni co z chęcią pomogą i powiedzą co zrobić w takiej sytuacji nikt cię o wypowiedzieć nie prosił , gimgównienko ? hahaha pozdrawiam cię ! :*

Gość gość
co kogo dręczy *

Gość gość
wypieprzaj ty glupia dziwo... szkoda ze ci w ogole cos kupil szmato, mogl zapomniec o twoich urodzinach :O

Gość gość
Leń pachnący * dzięki :)

Gość gość
ahahahahah ale widzisz pamiętał :) twój pewnie nie pamięta ? haha sorry ty pewnie nie masz nikogo bo masz pewnie taki krzywy ryj że nikt cię nie chcę , będziesz mnie tutaj poprawiał , się znalazła nie wiadomo kto , Wieśniara która siedzi całe dnie w domu hahaha Pozdrowiam cię <3

Gość gość
ubierz ją raz czy dwa gdy przyjdzie do Ciebie ale nie okazuj zbytnio radości gdyż...kupi Ci znowu coś ;) i może delikatnie zasugeruj mu jakie rzeczy lubisz i może następnym razem kupi Ci coś co bardziej Ci odpowiada najważniejsze że się starał ;)

Gość gość
No dziękuję bardzo :* Nareszcie jedna osoba co umie okazać pomoc ! dzięki wielkie :))

Gość axatka
maryja to qrwa jezus to huj